Jump to content

eyalxv

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של eyalxv

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. האם על הפנל עצמו של המכשיר שלך, מופיע הסימון של RDS ? (אם הסימון מודפס על הפנל אז המכשיר בטוח תומך בRDS)
  2. אני מבין שיש לך את המכשיר הזה, אבל בכל האתרים שבדקתי מופיע במפרט טיונר ללא RDS. למרות שבאחד האתרים מצורפת תמונה של מכשיר זה עם האיקון RDS, במפרט של האתר מצויין "SUPERTUNER" ולא RDS.
  3. מי יודע היכן ניתן לרכוש מכשיר PIONEER עם RDS ועם USB. קראתי כאן בפורום המלצה על המכשירים האירופאים של פיוניר עם ה-RDS אבל אנ'לא (=אני לא) מוצא אותם באינטרנט (DEH5000UD \ DEHP6000UB \ DEH50UB \ DEH7900UB...). האם הם מיובאים לארץ ?
  4. עזרתכם בבקשה! אני מעוניין לקנות רדיו דיסק של פיוניר עם כניסת USB אחורית וטיונר RDS. לא מצליח להשיג. מצאתי מספר דגמים כאלו באתר האינטרנט האירופאי של פיוניר (DEH-P7900UBDEH-P6000UBDEH-50UBDEH-5000UB...), אך בחנויות ובאתרי האינטרנט בארץ, לא מצאתי אותם. למעט דגם אחד, לא נתקלתי באף רדיו דיסק של פיוניר עם טיונר RDS. מי יודע היכן ניתן לרכוש \ מי מייבא לארץ, את הדגמים עם ה-RDS ? אשמח לעזרה בפורום \ במייל: [email protected] \ בטל' 0507391888. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...