Jump to content

בייביקאר306

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי בייביקאר306

  1. אמממ לא יודע? שלא יהיה חשמל ביכלל? כי אם הפלוס עדיין מחובר ואני אגע בגוף עם איזה כבל לא יהיה קצר?
  2. באמת? דווקא הפלוס אצלי הוא כולה עם קליפס שיוצא בניה והמנוס זה עם בורג.. אבל אני יוציא אותו לא בעיה לא כדאי להוצי גם את המינוס וגם הפלוס?
  3. לנתק את המינוס? לא את הפלוס?
  4. היי אני מנסה להוציא את הרדיודיסק בשביל לשים אחר והוא לא יוצא! כמה שאני לא מושך זה לא עוזר. צריך להוציא אותו יחד עם המסגרת ברזל שמסביבו? (המרובעת הפנימית) או שקודם מוציאים אותו ואז את המסגרת עצמה?
  5. תודה על התגובות, בהחלט ניראה טוב! אבל אני לא חושב שאני אפשרק מכסה שסתומים. אין לי ידע אפילו הכי קטן במכונאות אז חבל שאני יהרוס פשוט אנקה אותו עם איזה ספריי וזהו
  6. היי לכולם רציתי לישאול איך אפשר לבדור מצבר אם הוא תקין או שהוא כבר הולך "למות" (כמובן אם צריך חלקים\מכשירים ציינו איזה ומאיפה אפשר לרכוש)? ובמקביל איך אפשר לבדוק לבד(בלי מוסך) שהאלטרנטור אכן תקין גם כן? הבעיה שברכב שלי 306 יש את נורת המצבר שלפעמים כשאני מניע את הרכב הנורה נידלקת בממש מעומעם ונעלמת במהלך הנסיעה אם לא מתרכזים בה ממש לא רואים שהיא דולקת, לפעמים היא גם מהבהבת קלות (כל שאר לוח השעונים תקין ומואר רגיל) יכול להיות מגעים של המצבר? או אולי אלטרנטור דפוק? יש לציין שאין קושי בהתנעה. אשמח לתשובות תודה
  7. כי כל המנוע שלי ניראה ג'יפה. חייב לנקות אותו לפחות קצת. היה לי פעם תרסיס חומר מיוחד ששמים אותו על חלקי השמן והוא מתנפח וסופג את השמן אליו ואז מנקים ידוע למישהו על כזה דבר?
  8. אחלה פורום יש לכם קודם כל רציתי לשאול אם מותר לצבוע ראש מנוע (זאת אומרת את כל "הקופסא" איפה שממלאים שמן) בספריי שחור? או שיש צבע ייעודי? הרכב פג'ו 306 1600 רק שאני לא יודע איזה צבע הוא המקור והכל ג'יפה עליו שמעתי שיש גם ספריי מיוחד שסופג שמן מכל מני חלקם של המנוע? קיים כזה דבר?
×
×
  • תוכן חדש...