Jump to content

goodman

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי goodman

  1. זו היתה בדיוק השאלה: איזה רכב אפשר לרכוש שיש לו מתג כיבוי בכדי שלא להסתבך עם כיבוי קבוע של כריות אויר תודה על המידע לגבי הדגמים של סיטרואן ורנו. האם ידוע לך שנת הדגם?
  2. אכן הסיבה היא להושבת כסא בטיחות לתינוק בכיסא הקדמי. דווקא לדעתי ברוב המכוניות אין מתג לניטרול אלא חייבים לנטרל באופן קבוע במוסך מורשה שמסכים לקחת אחריות על כך, ובשל ההשלכות הבטיחותיות זה מאד בעייתי. תודה על העצה לגבי רנו מגאן משנת 2004- יבדק, אכן נמצא התחום המחיר. האם יש רעיונות נוספים - לרכבים עם המתג המדובר לניטרול כרית אויר במושב שליד הנהג?
  3. מצטרף לשאלה, מי יכול להמליץ על רכב עם מתג כיבוי לכרית אויר בתחום המחיר 40-70 אלף? זהו נתון שקשה למצוא במדריכים ודפי אינטרנט ולכן אני מבקש את עזרת הגולשים בפורום, זה מאד יעזור אם כל אחד יכתוב מה הוא מכיר, אפילו אם רק דגם אחד או שניים. תודה גודמן
×
×
  • תוכן חדש...