Jump to content

asafhazout

  • הודעות

    71
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי asafhazout

  1. שלום לכולם, ברשותי מגבר של JL 300/4 ואליו אני מעוניין לחבר סאב, היה לי W0 ומאוד נהנתי ממנו ושמעתי W3 על המגבר שלי ואהבתי. הציעו לי גם W1v2 שאותו אני לא מכיר. אשמח אם מישהו שמע/מכיר את הסאב ויכול לתת חוות דעת עליו ומה עדיף W1 או W3. תודה!
  2. קומפוננטים מעולים, אני מאוד אהבתי את הסאונד אבל עדיף שתשמע לפני שאתה קונה
  3. תודה רבה על התשובות. אני יודע שיש פנלים שמתלבשים במקום הרדיו המקורי, יש גם פאנלים (1 דין) שמותאמים להחליף את המאפרה או שפשוט אפשר לתפוס שם את הHU בצורה נוחה?
  4. יש תמיד את האופציה של לקנות מחו"ל מחירים זולים יותר ומגוון רחב יותר של יצרנים
  5. שלום, לאחר תאונה עם הרכב הקודם קניתי מאזדה 3 שנת 2007 וברצוני להתקין בה את המערכת שלי: אקליפס CD7200 קומפוננטים של DLS IRIDIUM שני מגברים של JL וסאב גם כן של JL את ההתקנה אני אעשה בעצמי לאחר שכבר התקנתי מערכות בכמה רכבים. הבעיה היחידה שלי היא התקנת הרדיו דיסק כמו שבטח תיארתם לעצמכם אני מתלבט בין התקנה במקום המאפרה או במקום המערכת המקורית של הרכב השאלה שלי היא איך אני שומר על צג בקרת האקלים? אם מישהו יודע איך לעשות זאת עצמאית או יכול להפנות אותי לפורומים בחו"ל שמסבירים מה לעשות אני אשמח, אני לא מעוניין לשלם 1000 שקל למתקין רק בשביל לשמר את צג בקרת האקלים. תודה רבה!
  6. לפחות אצלי נשמעו קפיצות גם בשירים איכותיים (המרות מדיסקים בפורמט FLAC).
  7. תמכור את האחוריים ואם חסר לך באס תוכל לשדרג את הסאב בכסף שתקבל מהמכירה.
  8. הבעיה קיימת גם אצלי (CD7200) בדקתי עם 3 סוגים שונים של DOK ובכולם יש קפיצות, כנראה יש למכשיר בעיה בקריאת הנתונים מהDOK כי הקפיצות הן לא קבועות בשיר מסוים או בטיימינג מסוים של השיר.
  9. הכי טוב שתשמע את ההיי אנרגי'י וכך תוכל להשוות בין הסטים. ההיי אנרג'י פשוט נפלא, אני מאוד אהבתי אותו.
  10. יש סיכוי גדול שאני אגיע עם חבר שיש לו גם מערכת (אנחנו מהצפון).
  11. אוקיי, אני אשמע את הIDQ ואת הW3 ואחליט. אתם יכולים לענות לי בבקשה על השאלה הבאה: באיזו התנגדות עדיף לי לחבר את הסאב? 2 סלילים של 4 אום בטור שיתנו 8 אום 2 סלילים של 2 אום בטור שיתנו 4 אום המגבר מספק 300RMS בכל התנגדות (3-8 אום) תודה.
  12. עוד שאלה קטנה: באיזו התנגדות עדיף לי לחבר את הסאב? 2 סלילים של 4 אום בטור שיתנו 8 אום 2 סלילים של 2 אום בטור שיתנו 4 אום המגבר מספק 300RMS בכל התנגדות (3-8 אום) תודה!
  13. איזה מגבר? בעיקרון אתה צריך: *ערכת חיווט למגבר 8 גייג' *זוג RCA *חוטים לרמקולים
  14. אני לא רוצה IDMAX או W6 רק שאלתי אם המגבר שלי יסתדר איתם.
  15. תודה למגיבים. יד שניה לא בא בחשבון, בכל מקרה אתה חושב שהמגבר שלי יסתדר עם הIDMAX והW6?
  16. בהצלחה!!
  17. שלום, לאחר סיום התקנת המערכת הגיע שלב חיפוש הסאב, הסאב יחובר למגבר JL Audio 300/2 שיספק 300RMS בגישור בכל התנגדות (3-8 אום) אני מחפש סאב מדויק מהיר ואיכותי, לא מעוניין שימרח ושירעיד את כל השכונה. חשבתי על hertz es300, JL W3, AA, IDQ (לא שמעתי אף אחד מהם עדיין אבל אני אגיע למפגש בצפון) התקציב הוא עד 1,500 ש"ח לסאב+תיבה. אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה רבה!
  18. תודה על התגובות חברים, אנחנו נקפוץ למפגש בצפון ונשמע את הרכיבים המומלצים.
  19. תודה רבה, אני אמסור לו את המפרט הנ"ל ונראה מה הוא יחליט.
  20. התקציב למסביב כרגע לא משנה כי את זה הוא יעשה בנפרד, קחו בחשבון שיהיה איטום מספק ומערכת חשמל יציבה. הרכב הוא פיג'ו 306 שנת 94. מה שחשוב לו זה העוצמה וממש מעט מאוד איכות הסאונד. הוא מעוניין בסאב/סאבים 12 אינץ'. ה-HU כנראה יהיה 9855. מה החברות המובילות בתחום הSPL למגברים וסאבים? מה היחס בין החברות cadence/JBL/RF/KICKER? מי עדיפה מבחינת עוצמה. תודה לעוזרים!
  21. המערכת היא לא בשבילי היא בשביל חבר, אני גם חושב ש6X9 זה מיותר אבל זה מה שהוא רוצה. יש לו תקציב בנפרד לכל הדברים הנילווים (מערכת חשמל, איטום, חיווט...)
  22. שלום, אני כותב פה בשם חבר שלי שמבקש המלצות למערכת SPL בשוי של 15,000 ש"ח. המערכת צריכה לכלול: 2 קומפוננטים קדמיים (6.5 אינץ') 2 רמקולים 6X9 סאב 12 אינץ' 2 מגברים- האחד 4 ערוצים והשני מונו *המערכת צריכה לספק כמה שיותר רעש *נא לא לקחת בחשבון HU, איטום, חיווט והתקנה. תודה רבה!
  23. דיברתי עם האנשים באומגה אודיו היום וכנראה שאני אקפוץ לשם עוד יומיים. אתם מכירים חנויות שמוכרות חיווט של מונסטר?
  24. שלום, אני מחפש חיווט איכותי בקוטר 2.5 מ"מ לרמקולים (DLS Iridium), אני צריך 20 מטר והתקציב הוא כ- 300 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מומלצים, חנויות בארץ וחנויות בחו"ל ששולחות לישראל. תודה רבה!
  25. שלום, אני מחפש חוטים איכותיים לרמקולים בעובי 2.5 מ"מ רצוי מהחברות המובילות (monster/ vdh...) אני אשלם לפי מטר, אני צריך 20 - 40 מטר. גם אם אתם לא מוכרים אשמח אם תמליצו לי על חנויות לקניית חוטים בעובי 2.5 מ"מ. תודה מראש לעוזרים!
×
×
  • תוכן חדש...