עשיתי סיבוב קצר. האוטו נוח ומרווח. לא ראיתי בעיה עם הצמיגים (כמו שחיקה מוגברת וכו).
הבנתי שהיאריס (וטויוטה בכלל) מאוד אמינה ומחיר של 49 אלף מחשב למחיר יחסית טוב לאוטו הזה.
יותר פרטים אני לא יכול לתת מכיוון שעוד לא לקחתי את האוטו לבדיקה ולכן אני לא יודע איזה "אוצרות" אני אגלה. השאלה היא האם עניין הטסט שפג בעוד כ-4 חודשים עד כדי כך הופך את הקניה ללא כדאית.
אני בעיקרון מחפש אותו אמין וחסכוני ואם אפשר גם נוח. היאריס, עונה על כל הדרישות, ה YRV לפי הבנתי פחות נוחה והסיריון נוחה אף פחות. אפציה אחרת שעומדת על הפרק היא ניסן אלמרה (רכב שלפי הבנתי אמין, נוח ובטיחותי אך לא בדיוק חסכוני בדלק).
עריכה:
לפי מה שהובא לידיעת הבעלים השניים (והנוכחיים) של האוטו התאונה היתה קלה. אין לי מושג אם יש נזק בשילדה (ולמען האמת, גם לבעלים הנוכחיים אין, כי הוא נקנה ישירות מטויוטה... הבעלים הראשונים של האוטו היתה מנהלת בחברת טויוטה שקיבלת את האוטו מחברת טויוטה). בדיקה במכון לפני הקניה אמורה לתת תשובה על כך.