Jump to content

sufgi23

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של sufgi23

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. איך המגבר של רוקפורד P4004 ? לשים רמקולים אחוריים ? תודה
  2. ברור לי שעוצמה חשובה (בד"כ ככל שהעוצמה גבוהה יותר,ניתן לשמוע באיכות גדולה יותר בווליום נמוך) . על איזה רכיבים אתם ממליצים לי בהנחה שאני קונה את המגבר של רוקפורד ? אגב ברמונדו , אתה מחזיק את ה b&w nautilus בבית ?
  3. כן , אני לא מעוניין לשדרג את המערכת בעתיד. כמו שכתבתי בהודעה הראשונה , המגבר של rockford p4004 נראה לי איכותי (העוצמה פחות חשובה לי למרות ב 50RMS לכל רמקול זה לא מעט) . מעניין אותי יותר האיכות של הצליל ולא העוצמה . אני לא רוצה להרעיד את הרכב , אלא שהסאב יהיה עם צליל נקי. נ.ב. יש לי שברולט קוואליר והטייפ ברכב נראה לי מובנה , יש אפשרות לפרק אותו ?
  4. איך אין יחס ? הרי אני לא אקנה HU ב 3500 ש"ח , מגבר ב 1000 ש"ח , ורמקולים ב 500 . לכל מערכת יש יחס סביר במחירים של כל רכיב . מניסיון במערכות ביתיות למשל , יחס סביר הוא 30% מגבר , 40% רמקולים וסאב , 20% dvd ו 10% חיווט . אין הגיון לקנות מגבר ב 70%מהתקציב למשל , ולהפיל את האיכות בגלל חיווט או רמקולים .
  5. מהו יחס סביר למחירים של הרכיבים במערכת? (לדוגמה: רדיו דיסק 20% , סאב 10% וכו' ) . תודה
  6. שלום לכל חברי הפורום , אני חדש מאוד בתחום הסטריאו לרכב (אבל מאוד מנוסה בתחום המערכות הביתיות) . אני רוצה לקנות מערכת טובה לרכב שתכלול רדיו דיסק MP3 , מגבר , סאב (לא חובה) , רמקולים אחוריים , רמקולים קדמיים (קומפוננט ? ) בתקציב של כ 5000 ש"ח . מעניין אותי יותר האיכות של הצליל ופחות העוצמה שלו. מה היחס שצריך להיות במחירים של כל אחד מהחלקים (כולל חיווט והתקנה) ? איזה חלקים אתם ממליצים לי לקנות ? (מחיפוש באינטרנט נראה לי שמגבר rockford p4004 יכול לפתור לי את ההתלבטות לגבי מגבר , אני צודק ? ) תודה לכל העוזרים
×
×
  • תוכן חדש...