Jump to content

beyaniv

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של beyaniv

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יקירי תקשיב טוב! לי אישית יש את הקומפוננט של HERTZ energy 165 וקניתי אותם אחרי ששמעתי איזה איכותיים הם! בכלל המוצרים של החברה נותנים תפוקה מצויינת למחיר שלהם! כך גם הסאב שאתה מעוניין לקנות, לגבי גודל התיבה אני לא ממש בטוח למרות שעד כמה ששמעתי תיבה קטנה סגורה מתאימה מעולה והסאב מפיק צליל מדוייק ביותר איתה! לגבי מקום.. ממליץ בחום על "תומקאר" שבמושב רינתיה! (ליד פ"ת) לבחור קוראים תומר, ועברתי כבר מספיק מתקינים עד כה, ויש כבוד לכולם אבל תומר פשוט נותן לך מה שאתה צריך בדיוק!! פחות יותר! תתייצץ איתו אני בטוח שאחרי 5 דקות שיחה איתו אתה כבר תתאם הגעה! תהנה אחי אחלה בחירה HERTZ
  2. חברה תודה על התגובות אבל הבעיה חוסרה! מסתבר שהרימוט וכבל הפלוס נגעו זה בזה ובגלל זה המגבר כולו עבד תמיד וזה מה שגמר לי תמצבר! פיתרון- הוספתי סופיות כמו שצריך על מנת להפריד מיקצועית!
  3. יש לי 2 מגברים ברכב הראשון פלטניום 800w לסאב, השני pyle 1000w(חדש) ליתר. הרכב עמד יומיים (כל השבת) והיום בבוקר שבאתי להניע הופתעתי שהמצבר ריק!? אני חושד שזה בגלל שבמגבר של pyle יש נאון כחול דולק תמיד תמיד. אבל ברצינות זה מה שגמר לי על המצבר? אולי חיווט לא נכון ממה זה? תודה מראש לעוזרים!
  4. איך יכול להיות שבגישור על 2 יציאות (אחת היא השרופה) עבד לי הסאב יופי יופי?
  5. שידרגתי את המערכת ע"י הוספת מגבר(Platinum Audio pb777 800w שתי יציאות) נוסף וקומפוננט (pyle) מקדימה! לאחר השלמת העבודה גיליתי לפתע כי יציאה אחת במגבר המקורי שהיה לי(v12 Platinum Audio 1000w ארבע יציאות) לא עובדת לכן חיברתי את 2 הקומפוננט הקידמיים על אותה יציאה.יש לציין כי לפני השדרוג כל היציאות עבדו סוס! שאלותיי הם: 1. האם יתכן כי היציאה שרופה (שכהפיוזים בסדר) ואיך ניתן לבדוק ולסדר את זה? 2. מה ההשלכות של לחבר את 2 הקומפוננט הקידמיים על אותה יציאה? תודה מראש אתם אחלה !
×
×
  • תוכן חדש...