Jump to content

צבי חיימוביץ

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי צבי חיימוביץ

  1. היום זה קרה בצורה ממש קיצונית והצלחתי לצלם. זאת הפעם הראשונה שזה אפילו לא נכנס לחצי התנעה כשאני פותח וסוגר את הדלת. אחרי שצילמתי חיכיתי בערך 20 שניות כדי לתת לרכב “להירגע”, פתחתי וסגרתי שוב את הדלת—ואז הוא כן התניע. 059f4736-eeb9-4e9e-97ec-3567c77ffaab.mov IMG_6922.mov
  2. לא, אין קודן או התקנה צד שלישי ברכב. רכב אחר נכנס מאחורה שהרכב שלי חנה. העיף אותו על המדרכה, עיקם את הצמיג השמאלי מאחור ושבר חלק מהפגוש. תיקנו את הפגוש, עשו פרונט לצמיגים, החליפו פנס ערפל וזרוע אחורי. זה קורה כל יום. בדרך כלל בבוקר. זה לא תמיד קורה בפעם הראשונה שאני מתניע. לפעמים קורה בפעם השנייה או שלישית אבל קורה לפחות פעם ביום. הרכב לא באחריות. כן, טיפלו בו במוסך מורשה בעכו. כן, זה תמיד מכבה את האביזרים ברכב אבל לאחרונה הפסקתי להפעיל אותם מחדש והבעיה עדיין קורה אז לא ברור אם זה קשור לאביזרים או לא.
  3. ה־Kia Picanto 2022 שלי לפעמים לא מניעה אחרי שהיא עומדת יותר מ-12 שעות. זה נשמע כמו בעיית מצבר, אבל המצבר הוחלף לפני כמה חודשים. הבעיה התחילה אחרי תאונת פגיעה מאחור, אבל אני לא בטוח אם זה קשור. בדרך כלל הרכב כן מניע אם אני קודם מעביר אותו למצב “חצי הנעה” / אביזרים (Accessory), ואז לוחץ שוב על הכפתור כדי לצאת מהמצב הזה. אחרי שסטטיסטיקות הנסיעה מופיעות בלוח המחוונים (מרחק נסיעה, צריכת דלק וכו’), אני לוחץ על הברקס ועל כפתור ההתנעה – ואז הרכב מניע כרגיל. אחרי שהוא כן מניע, לפעמים חלק מהאביזרים לא חוזרים לעבוד וצריך להפעיל אותם ידנית, כמו המזגן או הצלילים של הכניסה/יציאה מהרכב. מכיוון שבסופו של דבר הרכב כן מניע, אני לא חושב שזו בעיית מצבר. יכול להיות שזו בעיה מכנית כמו פלאגים (מעולם לא הוחלפו, הרכב עם 55 אלף ק״מ), או שיותר סביר שמדובר בבעיה במחשב או במערכת החשמל של הרכב?
×
×
  • תוכן חדש...