Jump to content

Or_G

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של Or_G

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לסוע ברכב תקופה מסויימת לאחר שפג רשיונו ויש לעשות לרכב טסט חדש. בזמנו שמעתי שיש כחודש ימים עד ששוטר יכול לעצור/לקנוס וכו'. אשמח לקבל תשובות, תודה. (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות)
  2. תודה רבה לכל העונים. שאלה קטנה נוספצ, האם ניתן להרכיב את מנוע ה2.0L 16V אושהדבר לא יכול להתאפשר
  3. כן, אני יד ראשונה. הרכב היה זמן מסויים בעיכול ולפני כן הוא היה של אבי. אז הוא אכן עבר רק 65 אלף ק"מ. בנוגע לאוברול הכללי, עדיין לא קבלתי הצעת מחיר עם זאת אני יודע שאוברול כללי הוא יקר בהרבה מייבוא מנוע מחו"ל. השאלה היא אם ייבוא מנוע זו באמת בעייה והימור כזה רציני כמו שאומרים פה..
  4. סליחה, לא ציינתי איזה ידיות. כן, הידיות הפנימיות של הדלתות.
  5. שלום, בטח כמו שאתם כבר יודעים ידיות הדלתות של סיאט איביזה הן על הפנים, נהרסו לי 3 ידיות של האוטו, רציתי לדעת מהו המחיר הזול ביותר שאני יכול להשיג ידיות, נתקלתי כבר במחירים של מעל אלף שקל. תודה על העזרה.
  6. וכמו שאמרת אחי ******דבר עם אחיך בבית,ככה תוכל לחסוך שרשורים בפורום**********, 5000 שקל זה ההצעת מחיר שקבלתי. אבל השאלה היא באיזה מצב המנוע שמביאים מייבוא.. הרי הוא לא חדש וליפול עכשיו על מנוע בררה זה לא בדיוק מה שהייתי רוצה שיקרה, במיוחד לא ב5000 שקל. ולגבי הסיטרואן ביד2 אחי *********זה אותו אח, או אחיך השני? למחר תביא גם את אמא ואבא********, הרכב עבר כבר 150 אלף ק"מ כמו שכבר נאמר, זה קצת כמו לקנות חתול בשק, תקנו אותי אם אני טועה
  7. השאלה היא גם אם מנוע משומש מייבוא הוא בעייתי. יש'ך איזשהם פתרונות אחרים? מה שנהרס במנוע זה כנראה הקראנק, שנדפק והוציא את כל השמן החוצה.
  8. יקר מייבוא מנוע. השאלה היא מה עלות הייבוא , האם הרכב ייסע כמו שנסע בעבר אם יש אופציות אחרות בכלל?! תודה על העזרה.
  9. שלום, יש יל סיטרואן וולקאן שנת 96, עלתה לכביש ב97 הרכב עם 65 אלף קילומטר ושלשום בזמן נסיעה נהרס לרכב המנוע. רציתי לדעת מה הפתרונות לתיקון הרכב שיפוץ/ייבוא וכו' ומהם עלויות התיקון, האם שווה לתקן וכל מידע שמושי בנוגע לבעייה. תודה רבה לעוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...