Jump to content

or3133

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של or3133

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. כמובן שלא בטוח, אבל שווה לנסות השאלה היא לאן לכוון - גם מבחינת שיעור ההנחה וגם מבחינת אקסטרות שאפשר לבקש
  2. היי, מהו שיעור ההנחה שמקובל בחברות לתת על רכב חדש? (סוזוקי סוויפט במקרה הזה) מה אפשר לנסות להשיג במו"מ מול סוכן החברה? ועל מה חשוב להתעקש? מה המנדט שיש לסוכן לתת כאקסטרה לכל לקוח שמבקש, ומה ניתן לקבל "באישור מנהל"? תודה
  3. עדכון: נמסר לי מדאצ'יה שיפסיקו למכור את דור 2 כשהחדש יגיע, הצפי הוא לקראת סוף השנה.
  4. הרגיל - אמינות, בטיחות, חיסכון בדלק ופרמיה סבירה. רכב לעשור הקרוב, זוג+2. חשבתי על הדאסטר 1.5 2X4 אבל העניין עם האוריאה מרתיע אותי. עדיין לא ירדתי מזה, אשמח לתובנות בעניין הזה ולכיוונים נוספים. תקציב עד 130K (עדיפות לעודף...)
  5. תודה רבה לכולם על התשובות. Buki, באיזו התקדמות משמעותית מדובר? הסיבה המרכזית לבחירה ברכב הזה היא המחיר, כך שהמבחינה הזאת אין טעם להמתין לדגם החדש - הבנתי נכון? - החברה מוסרת פרטים לגבי הצפי למועד השקה וטווח מחירים? - ברגע שנכנס דגם חדש היבואן מפסיק למכור את הנוכחי? - זה נכון שבנסיעות עירוניות הבלאי של הדיזל גדול יותר? - יש בדגם הזה צנרת אוריאה? ואם כן כמה זה צריך להטריד אותי?
  6. התכנון היה לקנות 1.5 דיזל מהניילונים, הנעה קדמית כי אין צורך בשימוש בשטח, אבל גיליתי שככל הנראה הדגם החדש יגיע ממש בקרוב לארץ. השאלה היא אם למהר לקנות או דווקא להמתין. - ברגע שנכנס דגם חדש היבואן מפסיק למכור את הנוכחי? - בכמה צפוי להתייקר? - מה השיקולים שחשוב להביא כאן בחשבון? וגם: זה נכון שבנסיעות עירוניות הבלאי של הדיזל גדול יותר? תודה!
×
×
  • תוכן חדש...