Jump to content

vroomoom

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של vroomoom

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. בלוח הפיוזים ברכב שלי אני רואה שיש פיוזים שמחוברים בכל המקומות (אין מקומות ריקים). ללוח הפיוז יש מכסה פלסטיק ובצידו הפנימי יש מדבקה שמציגה את "המשמעות" של כל חיבור. לפי המדבקה זה נראה שבכל המקומות שבהן יש חיבור "SPARE" - בפועל מחובר שם פיוז. למה שיקרה דבר כזה? איך אני אמור לדעת מה מחובר שם?
  2. כמה חודשים שיש לי מעין רעשים של חריקה מאזור הגלגלים הקדמיים לדעתי. הרעשים מופיעים כשעולים על באמפרים (וגם בירידה מהבאמפר) או כשיש בור קטן בכביש. לפעמים במהירויות נמוכות (בערך 30) אין רעש כלל. במוסך לא מצאו בעיה (בדקו את הקפיצים). הבעיה הופיעה אחרי שהרכב נסע ב-שביל כורכר מלא בחול ואבנים. תוכלו בבקשה לכוון אותי מה לעשות \ לבדוק?
  3. תודה. לאיזה שטיח הכוונה? ואיזה תכשירים? אין לי כלום על הדשבורד. טכנית הדשבורד זה הלוח מחוונים שרואים בו את המהירות, כמות דלק ודברים כאלה. אבל אני לא מתכוון ללוח מחוונים, אלא אני מתכוון לכל האזור שנמצא מעליו שהוא בדרך כלל שטוח.
  4. בעיקר בקיץ, כשיש שמש חזקה, קיימת השתקפות בשימשה הקדמית מהאזור של פנים האוטו שנמצא "מעל" הדשבורד. זה אזור שטוח בעיקרו - יש בו בדרך כלל רק יציאת מזגן. אבל כשהשמש חזקה אז יש השתקפות של האזור הזה בשימשה הקדמית. יש רעיון מה אפשר לעשות?
×
×
  • תוכן חדש...