Jump to content

אנונימי142

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי אנונימי142

  1. בנוסף, ראיתי כי הפיאט טיפו מקבלת רק 3 כוכבים במבחני הבטיחות ולכן אני יותר נוטה לקיה סיד ולקיה ריו כרגע.
  2. תודה רבה! לגבי שגרת הנסיעה שלי - נוסע באזור ה-60 ק"מ ביום, ואני גר בתל אביב כך שחלק גדול מהנסיעות הם עם פקקים. בנוסף, בערך פעם בשבועיים עושה נסיעה ארוכה יותר לאזור באר שבע או לאזור חיפה. אני כרגע מסתכל גם על הפיאט טיפו, אכן נראית אופציה טובה. לגבי הקיה- אני רואה שהמחירים של קיה סיד גבוהים רק במעט ממחירי הקיה ריו, ולכן כרגע חושב שאם ההתלבטות היא בין שניהם אז כנראה שעדיף את הסיד מכיוון שאני נוע יחסית הרבה רכב וההפרש הכספי ביניהם לא גדול. האם זה נשמע הגיוני?
  3. תודה רבה על המענה! קודם כל, מציין שרלוונטי עבורי רק רכב אוטומטי ולכן הפיאסטה כנראה פחות מתאימה. הונדה ג'אז מעט יקרה לי ולכן אני מעדיף לחפש קודם כל אופציות אחרות. אכן הסתכלתי על הקיה ריו אך היא נמכרת די גבוה מעל המחירון. הסתכלתי גם על הקיה סיד, האם מישהו מכיר ויכול לחוות עליה דעה?
  4. היי כולם, מחפש לקנות רכב באופן די מיידי (דדליין עוד שבועיים), בעקבות כך שהמנוע הלך ברכב בקודם. נהגתי עד היום ביונדאי i30CW שנקנתה על ידי הוריי בשנת 2010, בשנים האחרונות היא הועברה אליי, ואהבתי אותה מאוד. האוטו עשה מעט בעיות במערכת הקירור אך מלבד זאת לא היו בעיות עד היום. מחפש לקנות רכב משומש בתקציב של בערך 30000-50000 (גמיש קצת במידת הצורך). כרגע חושב על משפחתיות קטנות/רגילות מאזור השנים 2017-2018. עקרונית הייתי רוצה לקנות רכב דומה כמה שאפשר (לדוגמה יונדאי i30) אך המחיר שלו גבוה (כנראה מכיוון שנחשב שהוא שומר מחיר טוב), ולכן כרגע אני מסתכל על משפחתיות קטנות יותר לדוגמת רנו קליאו, פורד פיאסטה ופ'זו 208. מצאתי ביד 2 את 3 הרכבים הללו באזור ה30-35 אלף ש"ח אך אני חושש שיהיו קטנים מדי (בעיקר בפורד פיאסטה) מכיוון שאני בגובה מטר שמונים ולפעמים צריך להסיע אנשים במושב האחורי , או שיהיו לא אמינים (בעיקר כי קראתי שהמכוניות הצרפתיות כמו פז'ו ורנו פחות אמינות לאחר כמה שנים). אודה מאוד לכל עזרה במצב שלי, להצעת רכבים אחרים בתקציב הנ"ל או לכל טיפ אחר :)
×
×
  • תוכן חדש...