Jump to content

סקרן1

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של סקרן1

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. אקח את הרכב לאדם מקצועי שיעשה דיטיילינג פנימי לכל הרכב וחיטוי למערכת המיזוג. מקווה מאוד שזה יעזור. כל הדיבור הזה על עישון צד שלישי ושבקושי יש על זה מידע באינטרנט (במיוחד על נזקים אפשריים) די מדליקים לי נורה אדומה (ולגמרי יכול להיות שאני over חרדתי). @IsraCar שלח ה"פ (אני לא יכול לשלוח לך בגלל שיש לי רק 4 הודעות). תודה לכל מי שהגיב.
  2. לא כל כך הבנתי את החלק השני של המשפט , אתה בספק אם יש ? בריפודים אין ריח של סיגריות , הבעיה היא שאחרי כמה דק' יוצא מהמזגן ריח של סיגריות. אז מה הפיתרון בעצם ? שאיבה רטובה של כל הרכב (מושבים / שטיחים / תקרה / פלסטיקה) + חיטוי של מערכת המיזוג אוויר עם קיטור אדים? פילטר מזגן כבר הוחלף. לגבי החלפה של הרכב זה לא כל כך פשוט , לא מדובר על מאזדה 3 , מדובר על רכב שקצת יותר קשה למצוא. כמובן שלפני קניית הרכב לא ידעתי שעישנו בתוכו כי המזגן לא הופעל , וכמו שאמרתי כשנכנסים לרכב אין ריח של סיגריות שמקבל אותך.
  3. מה לגבי ריח סיגריות שיוצא מהמזגן ? יש לזה פיתרון ?
  4. שאלה שעניינה אותי, במידה ואני קונה רכב יד 2 שהבעלים הקודמים עישנו בתוכו , האם זה מציב אותי בסכנה? (אני לא מעשן) ומה הפתרונות לכך ? להחליף פילטר מזגן ? שאיבה רטובה של כל הריפודים של הרכב? או שבכלל אין סכנה וסה"כ מדובר רק בריח.
×
×
  • תוכן חדש...