Jump to content

Pasha86

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Pasha86

  1. תודה רבה לעונים, בהחלט יתמקד בסוזוקי קרוסאובר! אבל אולי יש עוד איזה ג'יפון שלא חשבתי עליו והוא אמין וחסכוני באופן זהה?
  2. תודה רבה. אני זוכר בדגם הקודם של הסוזוקי קרוסאובר הייתה "מחלה" בגיר. האם אחרי המתיחת פנים ב2017 זה טופל? האם גם רכבים מעל 100k ק"מ אמורים להשאר אמינים?
  3. היי, אנחנו מחפשים לרכוש רכב משפחתי מוגבה (ג'יפון) יד שניה. רכב שישמש אותנו כרכב ראשי למשפחה עם 2 ילדים, לנסיעות של כ 20K בשנה משולב עירוני ובין עירוני (לא בפקקים של המרכז) הדגש שלנו העיקרי הוא על אמינות וחיסכון בדלק ,טיפולים וביטוחים. כמובן גם נושא הבטיחות והנוחות חשובים. בתקציב שלנו שהוא סביב ה 60K +- 5K הדגמים הבאים משכו את העין: 1) סוזוקי קרוסאובר מנוע טורבו בנזין 1.4 2) סיטרואן C5 איירקרוס דיזל 3) רנו קאדג'ר דיזל 4) פיג'ו 3008 דיזל לפי התקציב שלנו כל הרכבים הם בין השנים 2017-2019 תלוי ביד ובק"מ. מה לדעתכם הכי נכון לנו להתמקד עליו ולמה? תודה רבה מראש.
  4. למכירה! ניסאן קשקאי 2016 1.6 טורבו דיזל המוצלח! (130 כ"ס) דגם Acenta CV. כולל מדרגות צד ומגיני רוח. גג פנורמי זכוכית, מצלמות 360,הנעה בכפתור, צמיגים ומצבר חדשים. הרכב מטופל כמו שעון. טסט ארוך. ( עד מרץ 2024) ק"מ נמוך : 120K יד3 (פרטי) 02 ברישיון מחיר : 75,000 ניתן לראות בשדרות\קרית גת והסביבה.
×
×
  • תוכן חדש...