Jump to content

galin

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של galin

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. galin

    סיאט איביזה 03'

    מאחר שסקודה פאביה מתברר כרכב שמאוד קשה למצוא, החלטנו לבדוק גם את האופציה של האיביזה. ראינו היום איביזה 2001, 86,000 ק"מ, ידני. בטלפון המוכר אמר שהרכב 75 כ"ס. ביקשתי לראות רישיון, וברישיון כתוב 60 כ"ס. אני לא מכירה טוב דגמים של סיאט איביזה. האם יש 60, 75 ו-100 כ"ס? הרכב הוא דגם סינגו. באופן כללי נראה בסדר, אבל מאחר שאני מתכוונת לנסוע עליו ת"א->ירושלים, אני לא רוצה ליפול על רכב חלש מדי. אשמח לדעות, על איביזה בכלל ועל הרכב הספציפי. שבת שלום!
  2. מכיוון שבאמת הגיבו בעלי רכבים מהסוג שמעניין אותנו, אשמח אם תוכלו לספר יותר על צריכת דלק (כמה ק"מ לליטר), אמינות הרכב והאם הטיפולים במוסך יקרים. היתה לנו קודם מזדה. בניגוד לדעה הרווחת, היא לא היתה סופר-אמינה, אבל החלקים היו די זולים. האם ברכבים אלה הטיפולים יקרים? (מבחינתי יקר=מעל 500 ש"ח טיפול 10,000) תודה!
  3. שלום לכם, אנחנו זוג צעיר, מעוניינים לקנות רכב עד 50,000 ש"ח. מה שחשוב לנו זה אמינות הרכב, צריכת דלק טובה ורצוי גם שמירת ערך. כרגע אנחנו מתלבטים בין סקודה פביה, סיאט איביזה ופג'ו 206 (ידניות, 1400 סמ"ק בכל המקרים). נשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים האלה בפרמטרים אותם הזכרנו, וכן המלצות לרכבים אותם אנחנו אולי מפספסים. תודה רבה !!
×
×
  • תוכן חדש...