Jump to content

ofer33

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

הנקודות של ofer33

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מישהו..... ?
  2. שלום לכולם , ברשותי דיהטסו סריון 2008 , 1300 סמ"ק 80000 ק"מ . האם יש ברכב זה מסנן שמן גיר ? אם כן , מתי נדרש להחליפו ? היכן הוא נמצא ? מהן העלויות ? לחילופין , האם החלפת שמן גיר אולי מהווה פתרון מספיק טוב (ללא החלפת הפילטר) ?
  3. המתג מעביר את החשמל והתאורה בהתאם ונשמע צפצוף. זה נראה יותר כמו בעיית תריס - אשמח אם משהו יודע פרטים בעניין : כיצד מפרקים ( מצד המנוע או באזור הרדיו) ועלויות .
  4. משהו....... ???
  5. שלום לכולם , ברשותי מזדה 3 אקטיב, 2006 1600 סמ"ק . כעת ישנה תקלה שבעת הפעלת מיזוג האויר / מאוורר האויר הנפלט החוצה יוצא מהשמשה בלבד . המזגן והמאוורר תקינים . למרות שמנסים ללחוץ על כפתורי כיוון האויר ( רגליים , שמשה ) האויר לעולם יוצא מכיוון השמשה הקידמית . בעת החלפת כיוון האויר נדלקת המנורה הרלוונטית ונשמע צפצוף . זה נראה כמו תריס מיזוג תקול / שבור /לא עובד . רבותי חברי הפורום , מה דעתכם ? האם משהו נתקל בדבר שכזה בעבר ? מה יכולות להיות העלויות של תיקון שכזה ? תודה לכל העונים .
  6. רבותי חברי הפורום..... משהו יודע משהו בעניין ?
  7. משהו ?
  8. שלום לכולם , ברשותי מזדה 3 מדגם אקטיב , 1600 סמ"ק 2006 . לפני כשבוע הוחלפה יחידת בקרת האקלים בשלמותה עקב כפתור טמפרטורה שאינו מתפקד כהלכה במוסך מורשה יבואן - ש. קלעי בת"א . לאחר ההחלפה , נמצא שהאויר אינו יוצא מפתחיי האוורור המתאימים ( רגליים , שמשה...) אלא אך ורק מפתח השמשה הקדמית בעוצמה גבוהה .המיזוג והמאוורר עובדים כסדרם . המוסך טוען שזה יסתדר עצמאית בעוד כמספר ימים . רבותי חברי הפורום : מה דעתכם ? האם הטענה הגיונית ? האם התופעה ידועה ברכבים מסוג זה ? תודה לכל העונים .
  9. שלום לכולם , ברשותי מזדה 3 2006 מדגם אקטיב , 1600 סמ"ק . לאחר שנמצא בולם זעזועים ימני קדמי נוזל , נדרש לבצע החלפה של הבולמים ברכב . מהי המלצתכם : האם להשתמש במקוריים ? האם כדאי להשתמש בבולמים תחליפיים של מונרו ? KYB ? אשמח לשמוע גם עלויות . והמלצה לתיקון במוסך באזור ראשל"צ / נס ציונה (מורשה ? ) תודה לכל העונים .
  10. מה לגבי ביצוע FLUSHING ? הרכב נסע בעיקר נסיעות עירוניות רבות . כמו כן , האם ניתן להוסיף תוסף של LM מסוג MOS2 או של BG RF7 לשמן 5-30 ? נוזל קירור : האם ניתן להשתמש בנוזל קירור של PRESTONE בצבע ירוק על בסיסי אתילן גליקול ? לגבי פלגים - האם ניתן להשתמש ב IRIDIUM במנוע זה ? (Z6) תודה רבה לעונים .
  11. נפח מנוע 1600 סמ"ק - גרסת הליסינג הבסיסית ביותר .גיר אוטומטי , טיפטרוניק . תודה רבה
  12. שלום לכולם , ברשותי מזדה 3 2006 דגם אקטיב , 113000 ק"מ . נדרש לבצע טיפול 15000 קרוב . אבקש לשמוע המלצתכם בעניין : שמן (צמיגות , וסוג) נוזל קירור , FLUSH ? , פיטר שמן (מקורי /תחליפי) ופלגים - סוג ויצרן .
  13. שלום לכולם , נדרש לבצע כיוון פרונט לטויוטה אוונסיס אוטומטית 2002 , 2000 סמ"ק עקב שחיקה מוגברת בצמיגים הקדמיים . אשמח לקבל המלצתכם למכון אמין באזור רחובות לביצוע הכיוון הנדרש . תודה רבה .
  14. שלום לכולם , ברשותי טויוטה אוונסיס 2002 אוטומטית עם 148000 ק"מ . עד עכשיו , טופלה במוסכים מורשים של היבואן . כעת , מגיע טיפול 150000 בקרוב , ואשמח לשמוע את דעתכם : האם ניתן לבצע גם במוסך שאינו מורשה (אזור רחובות) ? בנוסף , אשמח לקבל המלצתכם לשימוש בחומרים לטיפול זה : שמן (עפ"י ספר הרכב : 10-30) , מים למערכת קירור (עפ"י ספר רכב : לא מוגדר סוג הנוזל ) , שמן גיר , פילטר שמן מקורי / תחליפי , ופילטר למזגן . תודה רבה .
  15. המצבר מתנדנד כעת , והתושבת היא מתכתית . כנראה שבעבר נשפכה חומצה או כימיקל זה או אחר על התושבת , וכעת היא ממש "אכולה" . כמו כן , על התושבת המתכתית קיים גם גומי.
×
×
  • תוכן חדש...