Jump to content

DoctorNew

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של DoctorNew

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. הבנתי, אחלה תודה. רק תוכל לענות לי מאיפה אני מביא מנוע הגה משופץ?
  2. זה בדוק להחליף את המנוע הגה? אני מציין שהמנורה של הABS לא נדלקת, וההגה עובד חלק כשהמנורה לא נדלקת... אין דרך להוזיל את העלות, אולי זה משהו אחר? יכול להיות סתם חסר שם שמן הגה או נזילה ? בנוסף, אם אין דרך - מאיפה אני מביא מנוע הגה משופץ?
  3. שלום לכולם, כשאני מתניע את הרכב, נדלקת לי נורת אזהרה EPS בצבע צהוב/כתום ברכב - וההגה עצמו הופך ל"קשיח", כאילו התזוזה שלו קשיחה והוא זז מעט ובקושי רק אחרי שאני מנסה להתניע במשך מספר פעמים בפרק זמן של 10-15 דקות, אז בסוף זה לא נדלק ואני נוסע כרגיל. חשוב לי לציין - 1. זה קורה רק לאחר ההתנעה - הנורה לא נדלקת לי בזמן נסיעה, וההגה עובד חלק. 2. זה לא קורה כל פעם, אבל זה קורה יחסית הרבה בתדירות גבוהה, ואחרי שאני מנסה כמה פעמים בסוף הנורה לא נדלקת לי. מה זה יכול להיות? מה עלי לצפות במוסך?
  4. ערב טוב לכולם, מקווה שעבר עליכם יום מעולה. בשעה טובה החלטתי שאני קונה דייהטסו סיריון (2007-2008) - ורוצה לקחת את הרכב לבדיקה (באיזור תל אביב / ישובי השרון). מתלבט בין בדיקה במכון בדיקה או במוסך שמתמחה בסיריון. אני נוטה יותר ללכת לכיוון המוסך מורשה לבדיקה - אך אני לא סגור על זה (בעיקר בגלל אשכולות עבר בפורום). הפחד העיקרי שלי ממכון בדיקה זה שאני לא אצליח להבין בין הטפל לעיקר, ושכמות האיקסים תבלבל אותי ולא אדע לקחת החלטה מעבר לכסת״חים - ואני מפחד מאוד שמכון הבדיקה לא יהיה סבלני מספיק כדי לעבור איתי סעיף סעיף, ולהביא לי את ההמלצה שלהם לעסקה. לעומת זאת, במוסך שאני אלך אליו - לא יהיה בדיקות מקיפות של שילדה , מנוע קומפרסיה וגיר כמו במכון . שורה תחתונה - - הייתם ממליצים לרכב ישן מהסוג הזה מכון בדיקה? אם כן, יש המלצה ברורה על מכון בדיקה סבלני שילך איתי סעיף סעיף ויסביר האם הרכב במצב תקין בכלליות או לא? - הייתם ממליצים דווקא מוסך? אם כן, איזה בדיקות אני צריך לוודא שהמוסך יעשה לפני שאני סוגר איתם על בדיקה כזו (מצאתי מוסך מורשה דייהטסו באיזור שמוכן לעשות בדיקות). והאם ההבדל בין בדיקה של מוסך למכון (בעיקר ביכולת הנמוכה יותר של מוסך לבדוק שאסי) - זה משהו לא קריטי ומוסכניק מתמחה ידע לתת לי גם הערכה לשאסי? תודה רבה לעוזרים. מעריך זאת מאוד.
×
×
  • תוכן חדש...