Jump to content

razst

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של razst

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. Suzuki GN250 שנת 1996. קרבורטור. בסל"ד גבוה (מעל 5500) ולפעמים גם בסל"ד נמוך מאוד ותחת מאמץ. אני מרגיש שהמנוע נחנק ומחסיר פעימות. כמו לפני שנגמר הדלק. מיכל דלק מלא, נוקה הברז דלק פלג חדש - רווח נבדק ותקין פרקתי קרבורטור וניקיתי אותו טוב כולל המזרקים בפנים - זה קצת שיפר את המצב אבל לא פתר פילטר דלק חדש פילטר אוויר נוקה מה עוד יכול להיות?
  2. גם לפי התרשים חשמל, צהוב אחד הולך למתג אורות ומשם בחזרה לרגולטור
  3. עדכון: גם האלטרנטור וגם הרגולטור בסדר. הבעיה הייתה שצריך להפעיל את מתג האורות כדי שתהיה הטענה. מהאלטרנטור יוצאים שלושה חוטים (צהובים) אחד מהם הולך למתג האורות וסוגר מעגל לרגולטור רק כשהמתג פתוח. ואז ראיתי הטענה של מעל 13v. לא הייתי מודע לעניין הזה. לא ברור לי גם מה ההיגיון בזה אבל לפחות למדתי. נשמע לכם הגיוני שככה מערכת החשמל תוכננה? שרק שמדליקים אורות אז המצבר נטען?
  4. תודה, אבדוק את מה שרשמתם. רז
  5. מצורף שרטוט מערכת החשמל. תודה רז output.pdf
  6. רק לעדכן ולהגיד תודה. האופנוע מניע עכשיו! אכן כמו שרשמו פה, הבעיה הייתה קרבורטור סתום / מלוכלך. פרקתי אותו, השפרצתי מנקה קרבורטורים מבפנים בכל תעלה אפשרית (ממש ראיתי שיוצא נוזל חום מצינור העודפים). החזרתי לאופנוע והניע ישר! הקרבורטור ד"א מקורי ובן 25 שנה... אז תודה לכל מי שעזר! עכשיו יש לי בעיה אחרת, נראה שאין הטענה. אבל זאת כבר בעיית חשמל שכנראה קשורה לצמה החדשה ששמתי. איך אני יודע שאין הטענה? מעלה ל 5000 סל"ד ולא רואה שום שינוי עם רב מודד בחשמל של הסוללה. עדיין 12.5V כשצריך להיות בין 13 ל 14. אם למישהו יש רעיון איך למצוא את מקור הבעיה, אשמח לשמוע. תודה רז
  7. אין מצוף במיכלי הדלק האלה. יש מעבר דלק טוב
  8. הברז דלק במצב פתוח רגיל (לא סגור ולא רזרבי)
  9. תודה לעוזרים. 1. אכן כמו שנכתב, זה אופנוע ישן (שנת 1996) בלי מחשב ובלי הזרקת דלק 2. הפלאג שהוצאתי מרגיש די יבש ובלי סימני דלק אבל זכור לי שתמיד זה היה ככה כשהוצאתי אותו עוד כשעבד בסדר 3. באמת בהתחלה לא היה ניצוץ בכלל בפלאג ואז ראיתי שבצמה החדשה ששמתי היו חיבורים הפוכים במערכת ההצתה (משהו בין ה CDI לקויל ולסוויטש). החלפתי את החוטים שיהייו כמו בצמה הישנה ואז התחיל להופיע ניצוץ בפלאג בזמן התנעה (שזה טוב). אבל עדיין האופנוע לא מניע 4. האופנוע עמד אולי חודש וחצי בלי נסיעה אולי משהו נהרס ב CDI כשניסיתי להניע עם חוטים הפוכים בצמה?? אומנם עכשיו רואים שיש ניצוץ בזמן הנעה אבל אולי הקצב/תזמון לא טוב?? כרגע החשודים המיידים זה שלא מגיע דלק או שמשהו ב CDI נהרס ולא מצית בתזמון נכון או עוצמה נכונה. דעתכם? מה / איך כדאי להמשיך לבדוק? תודה על העזרה! בינתיים הזמנתי CDI חלופי מסין (יקח קצת זמן עד שיגיע)
  10. שלום, אופנוע suzuki GN250. החלפתי צמת חשמל חדשה. לפני החלפה הניע ונסע בסדר. אחרי החלפת הצמה הוא לא מניע. הסטרטר עובד (שומעים), יש דלק, יש אוויר לקרבורטור, ויש גם ניצוץ בפלאג (הוצאתי והצמדתי לשילדה ורואים ניצוץ). גם מצבר טעון ומלא מעל 13V. אז יש אוויר + דלק + ניצוץ. ובכל זאת לא מניע. מה עוד יכול להיות? תודה רז
×
×
  • תוכן חדש...