Jump to content

ssr

  • הודעות

    25
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ssr

  1. שלום רב, אני רוצה להזמין חיישן ספידומטר לפוקוס MK1 מאיביי. עלות החלק כולל משלוח היא כ 24 פאונד בריטי. כיצד עלי לבצע את ההזמנה מבלי להיתקל במחסומים בירוקרטיים? האם ההליך דומה להליך של הזמנת דיסקונקי (למשל) מאייביי או שצריך להיות מוכן למשהו? תודה רבה
  2. היכן מומלץ לרכוש במחיר הוגן באזור ראשל"צ, בת-ים, חולון?
  3. שלום רב, ברשותי מאזדה 3 1.6 סדאן דור ראשון. בגג הרכב שתי מסילות (המיועדות לגגון) ולכל אחת 2 חורים להברגת הגגון. בד"כ הן מכוסות בפלסטיק שטוח מלבני, אבל אצלי הוא אינו קיים. היבואן רוצה מחיר לא הגיוני בעליל של 150 שקל ליחידה. לא מצאתי בEBAY. מה ניתן לעשות?
  4. נהג רגוע, תודה על תגובתך. זה בדיוק הנושא שמטריד אותי (אותנו?), למה חלוקה לכאורה אופטימלית של 50,50 בפרונט תורמת לאחיזה שלו? אולי עדיף 90 בחיצוני ו10 בפנימי? ואולי הפוך זה טוב באותה מידה? למה אנחנו בטוחים שחלוקה של 90 אחוז אחיזה בגלגל הפנימי ו10 בחיצוני תהיה כל כך נוראית? (ונתעלם מהעובדה שזה לא ממש אפשרי במציאות) כדי לפתור את הנושא הזה, בוא נתעלם ממצב של גז, בו תחכום הדיפרנציאל נכנס למשוואה ומסבך אותה.
  5. 300 ש"ח. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
  6. אם מוטי-מיאטה קורא את זה, אשמח לתשובתו בנושא. ברור שהקשחת מתלים מאיצה את העברת המשקל בנסיעה, ובכך מאפשרת לנו לבלום חזק ומוקדם יותר, להאיץ מוקדם יותר (ברכב הנעה אחורית) וכו'. אבל כיצד היא משפרת את ההתנהגות בסיבובים? בעת שינוי כיוון. נניח שאני נוסע בפניה של 100 קמ"ש לצד ימין, ואז אני צריך שינוי כיוון מהיר שמאלה. ברגע שסובבתי את ההגה, קורא הדבר הבא: במכונית עם מתלה קשה: המשקל יעבור במהירות משמאל לימין, והצמיג החיצוני (לפניה החדשה, שמאלה) יועמס במהירות. במכונית עם מתלה רך: המשקל לא יעבור במהירות, ובעת שהפניתי את ההגה שמאלה, הצמיג החיצוני (לפניה החדשה, שמאלה) לא יועמס במהירות ולא תהיה לו מספיק אחיזה. אבל מצד שני, הצמיג הפנימי יהיה עמוס דיו כדי לפצות על האחיזה שחסרה בחיצוני. אם כן, למה צריך מתלים קשים יותר למטרת שינוי כיוון? ואולי לנסח את אותה השאלה במילים אחרות: האם כשאני נמצא בפנייה (ללא גז!), מה עדיף? מצב א' או ב' להלן: מצב א: סך האחיזה בסרן הקדמי הוא 100 נקודות (סתם מידה). נניח 50 50 מצב ב: האחיזה בגלגל החיצוני (המועמס) היא 90 נקודות והאחיזה בגלגל הפנימי היא 10 נקודות תודה מראש
  7. תודה. ומצטער, לא שיערתי שזה נדון.
  8. שלום רב, אני רוצה להתקין קומפוננט (מורל פולס) מקדימה לפורד פוקוס מודל 2000. מקדימה קיימות תושבות של 5/7 ולכן בפעם שעברה התקנתי רמקולים של 5.25. האם אני יכול להתקין הפעם 6.5 אינטש? במה זה כרוך? האם צריך לחתוך מתכת או פלסטיקה? יכול ליצור בעיות? תודה מראש למשיבים
  9. שנת 2007 יד ראשונה צבע כתום-שחור טסט לכמעט שנה שמור, מטופל בחברה. במצב מצוין. 050-7620194
  10. ssr

    המופע המוטורי חוזר

    לאור הביקורת והדיון הנרחב בנושא, מתארח איתי ברקן, עורך התכנית "המופע המוטורי" בפורום רכב של נענע10.
  11. כמו שצפיתם, לא היתה בעיה לקדוח. למרות שהחלק עגול, נזהרנו והתחלנו עם ליטוף של המקדח כי לסמן.
  12. שלום, אני מעוניין לקדוח חור קטן בעומק של כחצי סנטימטר ביחידת אלומיניום עגלגלה. א. האם אני יכול לקדוח עם מברגה או שאני חייב מקדחה? ב. כיצד אני יכול לדאוג שהשפיץ של המקדח לא יחליק? האובייקט עגול.
  13. ssr

    צמיגים ל206 XS

    שלום רב, זה עתה קניתי 206 XS משומשת במצב מצוין. אני מעוניין לרכוש 4 צמיגים לאוטו. התקציב הוא עד 1500 שקלים. ההעדפה היא לספורטיביות ותקשורת על חשבון נוחות\אורך-חיים. מה מומלץ? אשמח להמלצות על יצרן ודגם צמיג טוב. המידה היא 195/55/15 תודה מראש
  14. הייתי במוסך, פתחנו את ידית ההילוכים בתוך האוטו ומתחתיה היה קפיץ מרכוז שנשבר. הזמנתי את החלק ואגש להחליף כשיגיע. אמיר, אתה בטוח שבפיאסטה אין קפיץ מתחת? פתחת את הידית?
  15. כשידית ההילוכים נמצאת במסילה של ניוטראל, היא לא מתמרכזת. כלומר, תזיז את הידית והיא תשאר היכן שעזבת אותה. אין בעיה מכנית בגיר (הילוכים מתחלפים חלק בלי בעיה). התקלה החלה אתמול. השאלה היא מה צריכה להיות הבעיה? קפיץ שנפל? טפלונים? משהו אחר? מדובר בפוקוס דור1
  16. תודה לכם. לפני כמה עשרות אלפי קילומטרים האוטו לא היה אצלי כך שאין לי אינדיקציה... מכונית יפנית שהיתה לנו בעבר לא אכלה חצי גרם שמן גם אחרי 180 אלף קילומטרים, אבל מהנסיון שלי עם יפניות אפשר להבין את זה וציפתי שהפוקוס תאכל קצת שמן. עם זאת, הקילו הזה נגמר די מהר ולכן אני חושש. כמובן שבדקתי את השמן כשהמכונית באותו מצב ובזמן מנוחה. אצטרך לבדוק את מצב גומיות השסתומים כפי שהציע איציק.
  17. הרכב שלי (פורד פוקוס 1.6 ידנית) שרף כליטר שמן ל 7000 הק"מ האחרונים. האם זה מעיד על בעיה רצינית ועלי לגשת למוסך לפתיחת הראש או שזו נחשבת עדיין לשריפת סבירה? הרכב מודל 2000 עבר כ103000 ק"מ.
  18. הבעיה היא האם בקבוק של 4 ליטר יספיק לי למרות שהקיבולת כולל פילטר היא 4.24. אם המרחק בין מינימום למקסימום במדיד הוא בערך ליטר, אז אין לי בעיה (אני מניח). יש למישהו מושג מה קורה בפוקוס מודל 2000'?
  19. מאחר שאני עומד לרכוש בקבוק שמן מנוע של 4 ליטרים (דלקול 5W30), והרכב אוכל שמן (מעט מאד מאד), אני מעוניין לדעת האם מותר לערבב שמנים מאותה רמת צמיגות? חצי סינתטי עם סינתטי בעתיד וכד'? שאלה נוספת: מדיד השמן מראה מינימום ומקסימום. מה המרחק ביניהם בנפח? ליטר? בספר הרכב כתוב שהקיבולת (כולל פילטר) היא 4.25 ליטר והשמן שארכוש הוא 4 ליטר (אין בקבוק של ליטר). האם זה יספיק או שצריך לרכוש שמן אחר?
  20. שאלה נוספת: חבר ציין בפני ששמן בצמיגות כזו, יגרום לי להזעות ונזילות עקב צמיגות נמוכה, כי המנוע לא חדש. יש משהו בדברים?
  21. כמובן! בשביל זה אני כאן. אילולא הייתי מבקש לעשות את הדבר הנכון לא הייתי שואל. פשוט, איתמר ציין שהוא קנה שמן סינתטי בצמיגות כזו במחיר סביב 90-120 ש"ח והדבר נשמע לי תמוה. אקנה 5W30 סינתטי (או חצי סינתטי) עם תקן פורד a או את תקן פורד b כתוב על האריזה "תקן B" למשל או "תקן פורד B" ? תודה!
  22. אתה בטוח? איפה?
  23. תודה לכם על הסיוע, ולך, מר primekart! אני אנסה ליצור קשר עם פרוחזאד ואבקש 5W30 שעומד במפרט ACEA A1/B1 ובתקן wss-m2c913-a. מה ההבדל בין הראשון לשני? אני צריך שהשמן יהיה בתקן זה ובמפרט זה, או שניהם, או מה?
  24. ושאלה נוספת על הדרך, האם קיים בארץ איזשהו מועדון חובבי פוקוס, או איזשהי התארגנות של בעלי הדגם? ערב טוב
  25. הפוקוס שלי אמנם משנת 2000, אבל את ספר הרכב קיבלתי ב2004 מהחברה ולא ידוע לי מתי הודפס. מצ"ב צילום של עמוד ההסברים לגבי שמן המנוע ועמוד עם טבלת המלצות סיכה.
×
×
  • תוכן חדש...