Jump to content

gtaboy34

  • הודעות

    22
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של gtaboy34

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה, בהחלט אבדוק.
  2. תודה על התגובה, האנטנה נמצאת מאחור. חשבתי על זה, וזה לא הגשם הראשון של הרכב אצלי. אבל זו הפעם הראשונה שיש את החדירת מים. יכול להיות שמשהו זז? ניסיתי לעבור על הגיוניות שמסביב לדלת ולחזק אותן (שיהיו מחוברות טוב למבנה)
  3. היי, תודה רבה על התגובה. במקרה שלי לא היתה החלפת שמשה. בדקתי באיזור הריון מסביב לכיוון השמשה והכל יבש. משהו די מוזר. אני חושד שאולי יש איזה גומייה שלא יושבת טוב. בכול אופן אצלי זה לא מתקרב לתמונה בפוסט שלך. זה לא מגיע לרמה של שלולית. חשוב תודה על התגובה.
  4. תודה על התגובה, א. על השמשה יש את התווית המקורית של הייצרן. ב. אני מכיר את מוכר הרכב והוא לא היה משקר לי. מצרף תמונה של המקום. ממש מוזר, ניסיתי.לגעת בפנים והכל מרגיש יבש.
  5. שלום, יש לי פורד פוקוס סטיישן 2016. לא עברה תאונות או החלפת שמשות. לאחרונה שם לב בגשם ברורה של הדלת נהג נכנס גשם. בגשם חזק ממש רואים טיפות. זה ממש בקורא בקצה של הפלסטיק שמכסה את החיבור בין השמשה לרכב. זה החורף הראשון שהרכב אצלי, אז אני לא יודע אם זה חדש או היה לפני. יש רעיון איך למצוא מאיפה המסילה ואיך לסדר את זה ? תודה.
  6. תודה על התגובה. היום נסעתי ברכב, בכוונה נסעתי קצת פרוע על פסי האטה והתופעה לא חזרה. מעניין. בכול אופן דיברתי עם המוסכניק, במידה והתקלה תחזור שוב אני אכניס את הרכב לבדיקה. אולי מדובר במשהו נקודתי (אני מקווה). תודה.
  7. מעבר ל "ללכת למוסך" האם למישהו יש איזה רעיון מה זה יכול להיות? ואם זה יכול להיות קשור להחלפת מנוע? נראה לי מוזר שמערכת החשמל תהיה קשורה לזה, לא?
  8. אציין עוד, שהתקלה התסדרה ברגע שעצרתי עצירה חזקה יחסית ברמזור, אז אולי זה מרמז באמת על משהו רופף...
  9. לא הסעתי אף אחד אבל יש לציין כי הרכב חזר ממוסך. עבר החלפת מנוע (סיפור ארוך, אשמה של המוסכניק). יכול להיות קשור? אציין עוד, שהתקלה התסדרה ברגע שעצרתי עצירה חזקה יחסית ברמזור, אז אולי זה מרמז באמת על משהו רופף...
  10. נוסע אחורי או לצד הנהג? מתחת לשטיח הכוונה ? ותודה על התגובה
  11. שלום לכולם, היום נסעתי בפורד פוקוס סטיישן 2016 ותוך כדי הנסיעה כול מערכות החשמל נכבו. המולטימדיה, התצוגה של מחשב הדרך. אפילו הספידומטר ומד טורים הפסיקו. הרכב המשיך לנסוע רגיל לגמרי והאורות עבדו (ניסיתי להדליק ולכבות והכל עבד). לא רציתי לכבות את הרכב כי פחדתי שלא יניע, אז המשכתי בנסיעה איטית (היתי בפקק) ואחרי כ 5-7 דק' פתאום הכל חזר. הגעתי הביתה, כיביתי הדלקתי, הכל נראה עובד. מה יכולה להיות הסיבה? מה אפשר לבדוק? תודה.
  12. אם עברתם לדבר על התוכנה הזו. במידה ואין לי תוכנה ושום דבר, המנוע הוא איך שהגיע מהיצרן. אין לי סכנה לבעיה הזו שתיארתם? מה בעצם התוכנה הזו נותנת ? שווה לקחת את הסיכון ?
  13. מה הכוונה להתקין או לא להתקין תוכנת ניהול מנוע? הרכב עובד את התהליך הזה במוסך מורשה של פורד.
  14. טוב, לי בתכלס אין ממש מה לעשות עם זה. לקוות רק שזה לא יקרה לי המנוע הוא מה שהמוסכניק מספק, וכמו שאמרתי מדובר במנוע 2016 רגיל עם כ 100K עליו (על שלי יש 140) יש דרך למנוע או להקטין את הסיכוי לתקלה הזו?
×
×
  • תוכן חדש...