Jump to content

riku

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי riku

  1. בנוסף אני רואה גם את הקקטוס, אני חושב שההתלבטות היא בין שתיהן אולי. אני מחפש רכב "לא מוערך" כלומר שסובל מירידת ערך אבל מאוד אמין, עם שנתון כמה שיותר גבוה וחסכוני, שני הרכבים נמכרים סביב ה-30K ש"ח לשנת 2017. מי משתיהן יותר אמינה ומומלצת ?
  2. לא חשבתי על SX4 אני זוכר את הדגם ואני יודע שהוא מוצלח, אבל האם במחיר הזה לא עדיף לקחת דצ'יה סנדרו 2017-2016? יש חוות דעת עליהן מבחינת אמינות? כאמור מחפש את הכי זול, לא אכפת לי ירידת ערך כי הוא הולך להישאר כרכב שני במקרה הצורך.
  3. היי כולם, נולדה לנו ילדה ותיכף חופשת הלידה מסתיימת אז אנחנו צריכים רכב שני לנסיעות לעבודה. יש לנו כרגע ספורטאז' 2020 דיזל שיהיה הרכב העיקרי בו תיסע הילדה מטעמי בטיחות ואנחנו צריכים רכב שני לנסיעות פעמיים בשבוע לעבודה (כ-150 ק"מ בשבוע). בהתחלה ישר חשבנו על רכב חדש מיני, אבל זה הרגיש לנו די מיותר כשהוא יעמוד רוב הזמן בחנייה, אז חשבנו על רכישת רכב בן 4 שנים או אפילו רכב ותיק יותר. אשמח לשמוע המלצות מה הייתם עושים במצב הזה ואיזה רכב הייתם בוחרים מנסיונכם. מאחר ומדובר על נסיעה דו שבועית, אפשר להתפשר באיכות הנסיעה, הדרישות שלנו הן מחיר רכישה כמה שיותר זול וכמה שפחות תקלות - אמינות גבוהה, כלומר כמה שיותר חסכוני, לכן גם רכבים מודל 2010 באים בחשבון. (סתם לדוגמא ב-2008 רכשתי מאזדה לאנטיס שנת 2001 עם 100K ק"מ ונסעתי איתה 100K ק"מ נוספים עד שנת 2010 עם 2 תקלות בלבד פעם אחת על קויל-סליל הצתה ופעם שנייה על רדיאטור, מעבר לזה הרכב תפקד ונסע נהדר) נשמח לשמוע את דעתכם.
×
×
  • תוכן חדש...