Jump to content

שבי שטיין

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של שבי שטיין

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. עדכון נוסף: הכבל של הבורר מצבים לא נקרע. החלק הסופי שלו התיישר(היה שם לולאה פעם שמחוברת למנוף) אז בעזרת חבר במוסף ליפפנו את סוף הכבל ותיקנו את זה. כמובן צריך לגרז טוב טוב את הכל הגלגלים שם כי ברקע שיש קושי בסיבוב אז הלולאה מתיישרת וכך הבורר נהרס. לגבי הבורר של החום/קור. שם הצירים יותר מסובכים. אנסה לסדר לבד ואעדכן.
  2. @רפי לין תודה רבה על התשובה! אתה יודע איפה אפשר לקנות כבל שכן יתאים?
  3. עדכון: הצלחתי לפרק את הפאנל הקדמי של המזגן. אני רואה שהכבל של הבורר חום/קור איבד את העיגול בסוף(ככל הנראה נקרע). והכבל של הבורר מצבים גם נקרע, קשה לי לראות לאן הוא מגיע בסופו אבל אני כן מצליח לראות שהכבל בקצה שלו קרוע. האם מישהו החליף פעם כבל כזה? ואם כן איפה אפשר לקנות כבל כזה? אני חושב אולי לקנות כבל של אופניים השאלה אם מדובר באותו דבר.
  4. בהמשך לבעיה הזאת בניסאן מיקרה 2015 אותה מערכת מזגן כמו הדגמים בשנים לפני. אני רוצה למכור את הרכב ולכן רוצה לתקן את הבעיה הזאת בצורה יותר מקצועית. הבעיה אצלי שהחלק הסופי של הכבל(מין וו כזאת) נקרע/איבד את ה״וו״ שלו ע״י סוג של מתיחה של החוט מתכת(אני יודע את זה כי אני יכול לראות את זה שאני דוחף את הראש ליד הדוושות ניתן לראות את המערכת מהצד). כרגע אני מעביר ידנית בין חום לקור ע״י הזזה של המנוף לקראת הקיץ והחורף. אבל זה בעייתי למכור את הרכב ככה. בנוסף זה לא אפשרי תוך כדי נסיעה וגם לא כל אחד מצליח לעשות את זה. לאחרונה הבורר מצבים של המזגן עצמו גם מסתובב חופשי. קשה יותר לראות מה הבעיה שמתסכלים מלמטה לכן אני רוצה לפרק את הדשבורד לבד ולטפל בבעיה בעצמי. לפי מה שאני רואה מדובר רק בחלק התחתון של הדשבורד מתחת למזגן. הבעיה שהחלק הזה מחובר למכסה של הידית הילוכים אז אני עוד יותר מפחד לעשות נזק. יש לי ידיים טובות וכלים אבל אני מפחד לעשות נזק. האם מישהו פירוק פעם את הפאנל הזה של המזגן? או שיש לו סרטון איך עושים את זה? אשמח לתשובה. לחילופין אם מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לטפל בבעיה(פירוק דשבורד והחלפת חוטים) באיזור ירושלים. תודה רבה לעוזרים!
×
×
  • תוכן חדש...