Jump to content

sharon refaeli

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של sharon refaeli

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. זה מה שהוא טוען.. איך בודקים את העניין? הוא יד שלישית שנתון 17'
  2. יש דוח סליקה נקי, אין היסטוריית טיפולים.. כי הרכב עבר כמה ידיים
  3. היי, קונה רכב ראשון - ראיתי שברולט ספארק שנראית לי טוב ביד שנייה, דיברתי עם המוכר, הכל נראה ממש חלק וסבבה המוכר מציע מחירון (לוי יצחק) ורציתי לדעת עד כמה נהוג לקחת על שברולט ספארק (בהנחה באמת שהיא במצב טוב) מחירון, או האם לדרוש פחות?
  4. הבנתי - השאלה שלי היא באמת איך בן אדם חסר ניסיון, חוץ מלקרוא באינטרנט ולנסות לאסוף כמה שיותר מידע , וחוץ מלקחת את האוטו למוסך לפני לבדיקה - יכול באמת לדעת מה מצב האוטו ולקבל אינדיקציה.. על אחת כמה וכמה כשאני בחורה , ויש המון אנשים שמרגישים הרבה יותר כוח ובנוח לרמות בנושא הזה
  5. היי! תודה לכולכם על התשובות הנהדרות ברצוני לבקש חידוד : באיזה תנאים לחפש את האוטו פחות-או-יותר? להגביל את החיפוש שלי לקמ מסוים, יד מסוימת? הבנתי שליסינג לשעבר מחוץ לתחום
  6. אהלן לכם אנשים טובים ושבת שלום. אני מחפשת לקנות רכב יד שנייה , אוטומט , בתקציב של עד 20K (אפשר טיפה להתגמש אם זה משהו ספציפי) הרכב ישמש ליחסית הרבה נסיעות יומיות, כמה פעמים בשבוע מירושלים לתל אביב , אבל בעיקר לנסיעות עירוניות בירושלים. חשוב מאוד לציין : מבחינתי האוטו זה מכונה שנועדה לקחת אותי ממקום למקום. הנראות לא משנה לי בכלל, פוזה לא משנה לי בכלל. מה שחשוב לי - אמינות וביצועי מנוע - שהרכב לא יהיה עגלה. חסכוני פחות חשוב. אין לי כוונה למכור את האוטו משום סיבה. הוא יישאר אצלי עד שיישווק חיים כנראה. צרכים : בטיחות : לא משנה לי כל כך, מניחה שכן כדאי שהאוטו בטוח אבל לא קריטי בטירוף מרווח פנים : גם לא משנה. אני צעירה ורוב הנסיעות שלי הן לבד - מה שכן, כן חשוב שיהיה אפשרי להכניס מערכת תופים - זאת אומרת שהרכ נוחות נסיעה : ברמה המינימאלית. צריכת דלק/ביצועי מנוע טובים: ( ביצועי מנוע. ביטוח + טסט זולים :לא קריטי רכב מהנה לנהיגה : לא קריטי מראה חיצוני: לא קריטי אבזור : חשוב רק מערכת מולטימדיה מה סוג הנסיעה בעיקר? עירוני? בין עירוני? משולב?. בעיקר עירוני, אבל גם כמה פעמים בשבוע בין עירוני. חשוב לי שהרכב יוכל לעמוד בזה תודה לכם ושבת שלום!
×
×
  • תוכן חדש...