Jump to content

YOSIBER

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של YOSIBER

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית שבהחלט פיקסה אותי וגרמה לי לגבש דעה,בחרתי לקנות את ה205 בסכום הכסף שיש לי כעת -שוב תודה . מצאתי בלוח יד 2 רכב שמעניין אותי -שנת 98 יד 4 200 אלף קילומטר נראית טוב ובשיחת טלפון אמר הבחור שהוא דורש 7 אלף(לפני משא ומתן עתידי..) שמתי לב שהמודעה נמצאת משהו כמו חודשיים פחות או יותר ובמודעה כתוב שהוחלפו חלפים רבים ובוצעו תיקונים לא מעטים(מובן לי שזה משחק לטובתי הרי אלו תיקונים מתבקשים לרכבים בגילאים הללו) ובאופן כללי הרכב נראה במצב ממש טוב. http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1602478 לינק לרכב המדובר. יש לי מספר שאלות שאשמח לשמוע הערות וכיוונים בכדי שאוכל לרכוש את הרכב המדובר: 1)הבחור לא ציין מה בנוגע לטסט , האם עלי לדאוג שמה הטסט הקרב ובא (אני מניח) יכול להסתיים בכישלון או סתם ידרוש תיקונים שלא ידועים לי כרגע? 2)הרכב נראה חיצונית ממש טוב אפילו מציאה, אם כך מדוע הוא עומד זמן כה רב למכירה? (לא נראה לי שזה סתם מזל רע...) 3)ראיתי עוד שני מודעות רק שבהן הנתונים יותר טובים בהרבה יד 1 120 אלך קילומטר יד 1 (לינקים מצורפים) אך מביך ככל שזה ישמע לדעתי ,חיצונית הרכב הכחול שבו אני מעוניין יפה הרבה יותר ובכלל רציתי הרבה זמן אחד כזה והוא גם יותר זול, האם בשנים הללו הפערים של הקילומטרז' משנים כל כך בכדי לוותר על "היופי" ולשלם 2000 ש"ח יותר (לאחר המיקוח)? http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1628969 http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1597340 4)בהקשר לשאלה הקודמת עד כמה קריטי(סליחה מראש על הבורות) פער של 70 אלף קילומטר והבדל של כמה ידיים בטווח השנים הללו ובטווח המחירים האלה במידה ורכב מטופל כראוי ונראה טוב כמו במקרה דנן? תודה מראש לכל העונים והעוזרים!!!!
  2. שלום לכולם , אני סטודנט שלא עושה יותר מדי כסף כרגע... מעוניין לרכוש פיג'ו 205 שנת 98לנסיעות עירוניות קצרות (נעול עליה הכי סקסית בעיניי בטווח המחירים) באזור המחירים 6-7 אלף ש"ח (כמובן לאחר שהתמקחתי ככל ישראלי גאה והורדתי מהמחיר) . לאחר קריאה מעמיקה בנבכי הפורום ושיחות מזדמנות עם עוברים ושבים במקומות שונים דעתי חצויה; יש הטוענים שה205 במידה ושמורה עם קילומטרז' נמוך תעשה את העבודה ותהיה אמינה וצריכת הדלק תהיה נמוכה. מנגד ישנם הסוברים :להתרחק ולהמשיך לחסוך ורק אז לקנות רכב איכותי יותר. 1)האם לחסוך ל15 אלף ש"ח ולקנות פיג'ו 206 או שמא ה205 מתחרה ראויה ותעשה את עבודתה נאמנה? 2)בתחשיב זריז מה ההוצאות הצפויות שלי לחודש על הרכב למעט דלק (הערכה באיזור ה-500 ש"ח) ,טסט שנתי (1000 ש"ח) וביטוח(2500 ש" חובה + צד ג') ? 3)האם ישנו פרט כזה או אחר שלא שאלתי עליו וכדאי לי לדעת ? אציין שדי לחוץ לי כבר לרכוש רכב בכדי להיות עצמאי כך שהעדפתי להסתפק במה שיש ולרכוש את ה-205 בהנחה כמובן שתתפקד בצורה סבירה וראויה
  3. לחברי הפורום שלום רב, אני חייל בן 20 ומתחבט בשאלה מי מבין שני המכוניות לקנות(אני מעדיף חיצונית את ה106) 205 או 106 בראש ובראשונה עומד פרמטר האמינות איני מעוניין לגשת למוסך אחרי חודש מיום הקנייה כמו כן ישנם מ"ס דברים שארצה לדעת:1) איזה דגם בדיוק ושנתון ?(XN וכו') 2)מדוע חלוקות הדעות בקשר לאמינות שני המכוניות (ישנם שממליצים בחום ויש ההפך)? 3)רבים מציעים דגמים אלו מעל המחירון, מוכר שמציע מחירון או נמוך ממנו האם עליי לחשוש? 4)אלו גורמים מבחינה מכאנית כדאי לי לבדוק לפני רכישה וכמו כן היכן אוכל למצוא חומר מקצועי? תודה מראש ולמרות אורכה של השאלה אודה לכל מי שישלח תשובה מקצועית ומפורטת.
×
×
  • תוכן חדש...