Jump to content

kush

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של kush

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. העניין שבבדיקה עלו יותר מידי קודים מאשר ניתן לשים פה על הכתב, לכן ההבנה שמדובר במקור אחד. אכן, יש צדק בדבריך ללכת למוסך שירות של סקודה, לרוב יותר יקרים בהרבה. תודה אכן מצבר וטעינה תקינים
  2. תודה לכל המגיבים. אגיב לפי הסדר: freysa נבדק במוסך דרך מחשב וחיבור של קונקטור לרכב. הגיר תקין. עלו המון תקלות חשמל מכל הכיוונים. אפילו לחץ אויר, abs צילינדרים וכו וכו. נעשה איפוס חיישנים ולאחר נסיעה נבדק שוב. שוב נראה שיש המון תקלות וכולן חשמליות. האבחנה על פי המוסך היא בעיית תמסורת בין המחשב לכלל מערכות הרכב. המוסכניק בדק עם מחשב שיש בו תוכנה לכל סוגי הרכב ולאחר בחירת סקודה עלו הממצאים. gavrik תודה לך!! קיורטוש, תוכל להרחיב בעניין הביטוח, מה ז"א להתקין שוב? הרי ברור שאצטרך לעשות זאת, לא? תקן אותי בבקשה. אני מצרף תמונה של המחשב של בוש עם קוד.
  3. האבחנה לבעיה היא מחשב הרכב תקול מאחר ומדווח על המון תקלות חשמליות. בבדיקה נמצא כי הגיר לא תקול. אלא המחשב שנמצא בכספת. מישהו יודע מה זה אומר מבחינת עלויות ואם כדאי בכלל לתקן דבר כזה? וגם האם להזמין מהיבואן או משומש??? אנא עצתכם
  4. שלום לכולם זקוק לעזרה ואשמח להכוונה: בנסיעה בסקודה ראפיד 2016 בזמן שהגיר נמצא במצב נסיעה אוטומטית, הרכב לא מאיץ ועבר כביכול לניוטרל באמצע נסיעה. נדלקו כל מיני נורות. כיביתי והנעתי מחדש והרכב חזר לעצמו. אך מאז מידי פעם אני מרגיש כאילו הרכב לא סוחב ולאחר שניות בודדות חוזר לעצמו. במסך נהג מופיעה הודעה workshop. אני מניח שזה הגיר. מישהו יכול להכווין יותר? ואם אכן גיר, יש מכון מומלץ ואמין באזור כרמיאל והכפרים בסביבה?
×
×
  • תוכן חדש...