Jump to content

Diezel

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Diezel

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

2

מוניטין

  1. הייתי היום במוסך מורשה. התושבת מקורית והבעיה לא שם.לטענתם הבעיה הצמיגים קדמיים ולא קריטי להחליף(יחסית חדשים אבל לא איכותיים). החלפתי שמן גיר בלי קשר כי היה צריך.130 קמ ... תודה רבה!
  2. ערב טוב לכולם. כמו שמצוין סיוויק,מורגשת רעידה בדוושה בעיקר בתחילת נסיעה בסלד נמוך ולפעמים במעבר להילוך שני ושלישי. מישהו מכיר?חווה?רעיונות מה יכול להיות הבעיה? רק מציין שהוחלף לפני חודש תושבת מנוע אז כנראה פחות הבעיה..תודה!
  3. ערב שבת שלום! מאמין שכולכם עברתם את זה באיזשהו שלב ובטוח שתוכלו לעזור! מחפש בכל מקום אפשרי ג׳ולייטה ידנית 170 כ"ס. אם תוכלו להגיד לי אם הדרישות מוגזמות או שפשוט ככה זה..בנוסף אם תוכלו להתייחס לשאלה בסוף בנוגע לאחזקה.תודה!ונתחיל.. נתונים עד יד 2 עד 130,000 ק"מ. עד 35,000₪(מצפה לשנים 2011-2013) ועם היסטוריית טיפולים תקינה. בנוסף מאמין שהרבה פה חברים בקבוצות וואטסאפ למיניהם של בעלי ג'ולייטות ככה שאם אתם מכירים מישהו באופן אישי בכלל מדהים! ולשאלה המרכזית כמה מסוכן להתפשר אם את שתי הטיפולים הראשונים עשו כל 30,000 ק"מ?ואם יש דרך לבדוק מה המצב של המולטי אייר?פשוט רכב כזה מצאתי ואני ממש מתלבט אם כדאי..אם מישהו מכיר ויכול לעזור אשלח לו היסטוריית טיפולים בוואטסאפ.תודה רבה!
  4. אפ
  5. כמו שנאמר בכותרת,פיג'ו 301 2016 דיזל. הרכב כרגע עומד על 132,000 ק"מ,יד 2(01) יד ראשונה מונית(היה מונית שנתיים בלבד). טיפולים קבועים בזמן ונעשה טסט בחודש האחרון. מחירון לוי יצחק משוקלל:32,000₪ (לא משוקלל 72,000₪) מבקש 25,000₪. לפרטים נוספים:משה 0544995951.
×
×
  • תוכן חדש...