Jump to content

יצחק 43

  • הודעות

    30
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי יצחק 43

  1. תודה אחי תותח אתה!! לגבי האאוטלנדר מישהו יודע לומר לי האם יש דגם עדיף? כפי שכתבתי למעלה ראיתי שיש את הדגם 4X4 Elite אוט' 7 מק' 2.0 ויש את הדגם שהוא לא 4×4 האם יש הבדל ביניהם? (אני לא נוסע בשטח השאלה מבחינת עלות החזקה תקלות דלק וכו')
  2. אני לא יודע בדיוק איך מבררים אם קילומטראז אמיתי אבל אנסה ואשתדל לבדוק את יתר הפרטים שכתבת. אני מודה לך מאוד! במידה ויש למישהו עוד רעיונות עצות וכו' אשמח תמיד לשמוע. רק שאלה לגבי האאוטלנדר: יש דגם עדיף? ראיתי שיש את הדגם 4X4 Elite אוט' 7 מק' 2.0 ויש את הדגם שהוא לא 4×4 האם זה משנה ? (אני לא נוסע בשטח השאלה מבחינת עלות החזקה תקלות דלק וכו')
  3. קודם כל תודה לכולכם על כל העזרה וההכוונה!! לגבי קנייה של רכב חדש הלוואי וזה היה אופציה עבורי... לענייננו ראשית אני אנסה לברר גם על האאוטלנדר באמת. דבר נוסף מכל השרשור כאן אני מבין שגראנד סניק הכי נורמלי, רק אשמח להבין: א. מה זה אומר "לא טחון" (יש סניק 2015 עשה כמדומני 150 או 130 ק"מ יד 2 ב 53,000 ש''ח זה נקרא טחון? זה טוב?) ב. האם יש משהו מיוחד שכדאי לברר על סניק לפני הקנייה שלו? תודה לכל המגיבים.
  4. אני לא לוקח רכב לשנה שנתיים, רכב שהיה כל שנה על הכביש זה משמעותי יש בלאי וכו'. מלבד זאת רכב ישן נדרש לעשות פעמיים טסט. אז גם גראנד סניק לא טוב לפי מה שאתה אומר??? בקיצור אין רכב 7 מקומות נורמלי. הזיה!
  5. הבנתי, בעיה אם ככה... (ידנית לא בא בחשבון). בקיצור , אז לפי מה שאני מבין הכי אמין יחסית לרכבים שהזכרנו זה הגראנד סניק?
  6. אני מבין לגמרי שאין רכב מושלם, ואני הכי מתפשר שיש. סך הכל ביקשתי רכב אמין ב 60 אלף ש''ח מינימום שנתון של 2015. התפשרתי על הכל כמעט - על נוחות, על אבזור, על חסכון בדלק אני מוכן להתפשר, על חלקים טיפולים יקרים גם כן מוכן להתפשר. סך הכל מבקש אמינות ושנתון. אין כזה רכב ב 50-60 אלף?!
  7. תקציב 50-60 אלף. חבר כעת הציע לי על שברולט אורלנדו מישהו מכיר? נראה שאתה צודק, לכן אני מברר ואז לפי המידע הזה אני אוכל להחליט על מה להתפשר
  8. 5008 גם ירד מהפרק. לא הבנתי לגבי הפורד אס מקס בשנת 2015 אין בעיות בגיר ובטורבו? ולמה זה אמור להוות אצלי שיקול כמה נמכרו מאותו רכב?
  9. במיצובישי לא מעוניין בגלל השנתון שאני צריך להתפשר פורד אס מקס? פיג'ו 5008? אני שואל מבחינת אמינות...
  10. ראשית תודה על התשובה המפורטת. שנית, הייתי שמח לקנות מיצובישי אאוטלנדר , הבעיה שבשביל זה אצטרך להתפשר על השנתון בתקציב שעומד לרשותי ואני לא מעוניין בפשרה הזו. אני יכול להתפשר על חלקים/טיפולים יקרים או על צריכת הדלק (אם היא לא מאוד משמעותית) בתמורה לאמינות אבל לא על שנתון. בכל אופן אני מבין ממך שרנו גראנד סניק אמינה יותר מהסטרואן , אבל עדיין יש בעיה עם שחיקת הגיר וכו' מכיר אולי רכב אחר בלי תיבת הילוכים רובוטית שהיא גם אמינה? פורד אס מקס? פיג'ו 5008?
  11. שלום וברכה, אשמח לעזרתכם מתלבט בין רנו גראנד סניק לסיטרואן c4 שנת 2016-2018 חשוב לי: 1. אמינות מעל הכל! 2. צריכת דלק 3. טיפולים וחלקים לא יקרים במיוחד הבנתי שהבעיות שהיו בעבר לצרפתיות הנ"ל (חשמל, מנוע, בעית מצמדים וכו') שייכות להיסטוריה, א. תתקנו אותי אם אני טועה. ב. במידה ועדיין הן לוקות באמינות שלהן אשמח לשמוע הצעה חלופית, חשבתי אולי על כיוון של פורד אס מקס (או פיג'ו 5008??) מה שכן חשוב לציין שאני לא מתפשר על שנתון, הכי נמוך שאני מוכן לרדת זה שנת 2015 וזה גם בלית ברירה. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בנושא! תודה מראש לכל העונים.
  12. אוקי אבדוק את זה באמת ביד 2 נראה מה יעלו התוצאות! מודה לך מאוד אחי. תקציב של 50 ... פיג'ו ירד מזמן בגלל הטיפולים והאחזקה שלו וגם בגלל המנוע כמובן. וורסו ומזדה אבדוק עליהם כפי שאמרתי. סיטרואן לא קיבלתי עליו המלצות חמות אז גם הוא כנראה ירד (חבל כי הוא נראה הכי חדיש ועם המחיר הכי נורמלי). לגבי הסניק הבנתי שהגיר הוא גיר רובוטי כפולת מצמדים, ולפי שרשורים שקראתי כאן גיר כזה הוא לא מציאה ... האם זה בגלל הקלאצ'ים הוא הבעייתי בגיר הזה ולכן כתבת שצריך להחליף גם אותם? אם כן כל כמה זמן צריך להחליף אותם? והאם לא כדאי לברר אם כבר הוחלפו כמו שמבררים לפני כן על הטיימינג? עוד שאלה קראתי שרשור של 24 עמודים שיש בעיה במיכל אוראה אצל הסטרואן, בסניק אין בעיה כזו? דבר אחרון בעיות חשמל ברנו הבנתי שזה דבר נפוץ הלא כך? תודה לך על העזרה וסליחה אם אני מציף אותך/כם בשאלות!!
  13. לא נו... זה לא אמיתי כל הסיפור כאן... 200- 250 אלף ק"מ??? שנת 2011??? מה אני אעשה עם רכב כזה?! לא נשמע דיל טוב בכלל, לשלם 50 אלף ש"ח לקבל רכב עם נתונים כאלו.
  14. לא ממש לא.. לא חשבתי שזה עד כדי כך... אני כן נבהל מרכבים עם אחזקה רגישה ועוד יותר נבהל מבלתמי"ם. כפי שכתבתי קודם לכן, כן ניסיתי לדחוק את עוד קצת עצמי בעניין התקציב לכיוון ה 45-50 אלף כדי להביא משהו נורמלי חדיש וטוב. בנתיים לא שומע כאן על רכב 7 מקומות שעפים עליו בתקציב הזה... ואם גם הפיקאסו מקבל כאלו ביקורות לא חיוביות כנראה שארד ממנוג גם כן. אבדוק כעת על הטיוטה והמזדה 5 כהמלצתך. השם יעזור שנמצא משהו טוב, תודה לך אחי!
  15. השאלה מה התחלופה אחי? אני גם לא שש לרכוש רכב צרפתי, הבעיה שבתקציב שלי אין אפשרות לקנות משהו נורמלי ולא מיושן... יש לך אולי כיוון לתת לי?
  16. הבנתי, תודה לך!! ובסיטרואן כדאי את הדגם של הדיזל או הטורבו בנזין?
  17. אולי בכל זאת מישהו יכול לענות לי על השאלות הללו, או לתת לי לפחות כיוון?
  18. אני מבין שאין לי יותר מדי ברירות בתקציב הזה לא אוכל להביא משהו נורמלי, אצטרך לדחוק את עצמי עוד קצת... מה אתם אומרים על הרכבים האלו? סיטרואן C4 פיקאסו Comfort PK אוט' דיזל 7 מק' 2.0 רנו גרנד סניקExpression אוט' דיזל 7 מק' 1.5 - מה ההמלצה? לקחת את הסטרואן או הרנו? - איך הרכבים הללו מבחינת אמינות טיפולים ודלק? - והאם עדיף בסיטרואן מנוע בנזין? (ראיתי שיש מלא דגמים)
  19. גדול! אהבתי. תודה. איציק נ. zvit תודה לכם.
  20. וואהו איך הגעת לזה?? כל הכבוד!! תודה אחי הצלת אותי.
  21. תודה תודה שאלה. במידה והחלטתי לרכוש רכב, כיצד אני יודע שאכן האיש שמדבר מעבר לקו אכן הוא בעל הרכב ולא איזה סוחר. קרה לי לפני מספר שנים שדיברתי עם איש שנשמע מאוד נחמד וכו' כאשר הגעתי למקום המפגש כדי לקחת את הרכב לבדיקה גיליתי שהבנאדם סיכם עם המכון בדיקה למכור לי שקרים שהרכב מעולה וכו'.. והוא סוחר ממולח וכו' תודה להשם שיצאתי מזה בנס. האם יש לכם עצה/ות כיצד להינצל מרמאים? שאלה נוספת מישהו יכול להמליץ על מגרש רכבים/סוכנות רכבים אמין? (אזור חדרה והסביבה)
  22. אכן אני מחפש 7 מקומות. 1/7 זה המון... טוב תודה רבה לכולכם עזרתם לי המון! באמת אנסה לברר על קיא קארנס, במקביל אברר גם על ה 5008 אם מופיע ברשיון שיש לו את המנוע החדש. במידה וכן ואם לא תהיה ברירה כנראה שאקח אותו, נקווה שלא יהיו תקלות כאלו ואחרות ושאהנה ממנו. השם יעזור! שוב תודה לכולכם. דרך אגב למה כל כך נדיר למצוא את ה 5008 עם המנוע החדש?
  23. pooh-bear תודה לך על המענה המפורט!! ראשית אתחיל בכך ש: -גיר ידני לא בא בחשבון (בגלל אישתי) -c4 של הדור הקודם ירד מהפרק -יפנית עם ק"מ גבוה לא רוצה שנית, אני חוזר רגע לשאול לגבי ה 5008 165 כ"ס... (אישית עד לא מזמן בכלל לא רציתי לשמוע על צרפתיות מרוב שלכלכו על באמינות שלהם, אבל כעת דווקא הלב שלי נוטה לרכוש דווקא אותה): 1. האם גם ב 100 אלף ק"מ המנוע יכול לעשות בעיות? 2. האם חוץ מהמנוע אני יכול להיות רגוע לגביו בשאר הדברים? הבנתי שלצרפתיות יש בעיות של חשמל וכל מיני כאלו? 3. לפי מה שחשבתי עד עכשיו הדגם החדש 165 כ"ס זה הדגם שעשו לו מתיחת פנים ב 2015, אם כך זה אמור להיות פשוט לזהות אותו. לפי מה שאתה אומר זה לא כל כך פשוט, האמנם??? מדבריך אני מבין שמתיחת הפנים זה לא ראיה לכך שהמנוע הוא 15 כ"ס ואפשר למצוא גם בשנת 2015 שעשו לו מתיחת פנים ובכל זאת המנוע נשאר 156 כ"ס. אם כך אז איך אני באמת יכול לדעתם עם איזה מנוע אני מקבל את הרכב?!?! ?!? כמו כן אשמח לדעת לגבי הסניק דור שלישי , היא אמינה זה כבר נשמע טוב ומרגיע. השאלה מה זה אומר שהיא לא חסכונית בדלק? כמה לא חסכונית? שאלה נוספת בזמנו ראיתי קיא קארנס שנת 2012 כמדומני עם 130 אלף ק"מ ב 34,000 ש"ח יד שניה. האם זה יכול להיות אופציה טובה ונותן לי שקט מבחינת אמינות ודלק? ואם כן איך היא משאר הבחינות (מרווח, נוחות, חדשנות). שאלה אחרונה אני מחזיר אליך את הכדור, אתה זה שמבין כאן. מה אתה היית עושה במקומי?? 5008 עם כל המשתמע? (ואם כן האם בדווקא 165 כ"ס או שזה לא כל כך משנה כי שניהם המנוע שלהם לא משהו), סניק דור שלישי?? יפנית ישנה?? או את הקיא הקוריאנית??? סליחה שהצפתי אותך בשאלות אחי!
  24. לא יודע מה לעשות בקיצור
  25. תודה לך אחי. אשמח אם תשלח את הקישור הרלוונטי... אז מה אתה אומר לגבי הרנו בשנתונים שלפני 2014, שייך? או שלא להתקרב לצרפתיות בשנתונים האלו וזהו? ושוב חברים למי שיש עוד המלצות אשמח לשמוע!!
×
×
  • תוכן חדש...