Jump to content

Royw86

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Royw86

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. מעדכן שרכשתי קומפוננט של מורל הייבריד. כרגע אשמח לחוות דעת על המנחת DS18 V5HL. תודה,
  2. ראיתי גם את הDLS B6A
  3. תודה על התשובה. אשמח להתייחסותך למנחת נוסף: DS18 V5HL. איך הוא בהשוואה לג'נסיס ולאודיו קונטרול ? לגבי הקומפוננט, רק היום נזכרתי בשם של החברה שהייתה לי בזמנו, היה סט של דימונד אודיו שעלה בארה"ב 400$. לא זוכר את הדגם. לא הייתי כ"כ מרוצה, לטעמי הטוויטר היה קצת צורם. אני לא יודע לאיזה מותגים אני מתחבר, לא שמעתי את כל המותגים. מתלבט אם ללכת על הmain stream וללכת על מורל וירטוס. ראיתי שיש ביקורות על הטוויטר של הוירטוס שהוא צורם, אז אשמח לדעתך בנושא ושתגיד אם יש משהו אחר שאתה ממליץ עליו שיהיה נעים לאוזן ?
  4. למכירה רדיו דיסק איכותי מבית אלפיין, נקנה בזמנו בכ-3,000 ש"ח. היה בשימוש כחצי שנה ולאחר מכן מכרתי את הרכב והרדיו לא היה בשימוש עד היום (משך כ-ארבע שנים). מוכר ב-1,700 ש"ח. טל': 054-6640641, תל אביב.
  5. היי חברים, הייתי חבר כאן בעבר, לפני כעשור ואז יותר פעיל ומכיר יותר את המותגים הרלוונטים. מכרתי את הרכב לפני מספר שנים בעקבות מעבר לת"א, וקניתי כעת רכב שישרת אותי לסופי שבוע (אופל אינסיגניה 2016). יש ברשותי מגבר מונובלוק של לאנזר, דגם HTG2600D, מגבר נוסף של זטק דגם Xircuit xi-240.2 וסאב וופר של פיניקס גולד דגם Octane ZR. אני מעוניין להשאיר את הHU המקורי, לקנות קומפוננט בתקציב של כאלפייה ולקנות מנחת איכותי. השאלות שלי: 1. על איזה קומפוננט הייתם ממליצים בתקציב הנ"ל פלוס מינוס ? 2. ראיתי מספר מנחתים, בין היתר של רוקפורד HLC4, ג'נסיס S3 HI, אודיו קונטרול LC2I וכו'. האם יש הצדקה, לאור שאר רכיבי המערכת, לשלם הרבה כסף על מנחת יקר כמו האודיו קונטרול או שאני לא ארגיש כמעט בהבדל (שוב, לאור שאר הרכיבים), בין האודיו קונטרול לרוקפורד ? להזכיר שהרוקפורד עולה כ250 ש"ח לעומת האודיו קונטרול כ950 ש"ח עם קונטרולר. המון תודה, רועי.
×
×
  • תוכן חדש...