Jump to content

mor99

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של mor99

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. חלק מהמוסכניקים שביקרתי אצלם אמרו לי שהבעיה בטורבו . החלפתי טורבו ( מפירוק ) ושום שינוי . הטורבו המקורי של הרכב נכנס לפעולה , הבעיה היא שיש משהו שמונע מהאוטו להאיץ כמו שהאיץ לפני כן . יש כאלה שאמרו לי שהבעיה כנראה מהסעפת יניקה או מהממיר הקטליטי , מה דעתכם ?
  2. תוכל להסביר ?
  3. אין לי את קוד התקלה , אבל אוכל לברר אם זה הכרחי . נסעתי עם המיכל פחם החדש יום אחד לפני שהגעתי אליהם שוב שיחזירו שוב את המיכל פחם הישן , בזמן הזה הנורה לא נדלקה שוב . הרכב לא גודש . לאחרונה הופיעה במחשב עוד קוד תקלה שמצביעה על הn80 .
  4. שלום לכולם . ברשותי סקודה סופרב 2012 1.8 טורבו . הרכב פתאום מתקשה להאיץ ובנסיעות ממושכות מתעייף יותר . דולקת אצלי נורת צ'ק אנג'ן : הייתי במוסך צמפיון בראשון לציון , אמרו שצריך להחליף את המיכל פחם .. החליפו ועדיין האוטו לא מאיץ כמו שצריך . איכות הנסיעה נפגעה משמעותית . מישהו ניתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור ??? תודה מראש .
×
×
  • תוכן חדש...