Jump to content

Jonson_1

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Jonson_1

  1. שלום חברים, אשמח להבין מה באמת ההבדל בין תחזוקה של רכב ״יוקרה״ (לצורך העניין מדבר בסה״כ על אאודי a4 2016-2017) לבין רכב סטנדטי. אני לא מדבר על עוד אלפיים שח בביטוח או אלף שח בביטוח, אלא על האם לצפות פתאום לזמבורות של 10-15 אלף יותר מרכב יפני סתם ככה פתאום כי הלך איזה חלק כלשהו ברכב… אודה לעזרתכם, מתלבט האם לקנות רכב כזה או ללכת ליפנית סטנדרטית וזהו..
  2. שלום לכולם אשמח חוות דעת עבוד אאודי a4 שנתון 2016 מנוע 2.0 190 כ״ס (באזור 110 אלף שח) מה ההבדל מבחינת ביטוח / טיפולים / עלויות אחזקה לעומת רכב יפני באותו שווי ? אין בעיה מבחינת הכנסה קבועה ויציבה אבל מפחד להכנס לבעיות גיר ומחלות כאלה ואחרות ותחזוקה יקרה להחריד. אציין שלא נוסע הרבה באזור 10,000 קמ בשנה, הרכב עשה 80,000 קמ. תודה לעוזרים
  3. אהלן חברים, ברשותי B4 2011. אני רוצה להחליף את לוח השעונים ופאנל המיזוג (מצ״ב תמונות). הבנתי מסרטונים ביוטיוב שאין כביכול בעיה לעשות את זה כי שני החלקים תואמים לרכב שלי. נראה שההחלפה דיי פשוטה, השאלה האם יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון בהחלפה - האם החלפת הלוח עלולה לפגוע בתפקוד כריות האוויר, לשנות מד קילומטר, לזייף במהירות וכו׳ ? מי יכול לבצע את ההחלפה בשבילי וכמה אמורה לעלות החלפה כזאת אצל מישהו מקצועי ולא בעצמי ? תודה לעוזרים.
  4. מסכים לחלוטין עם החלק של ליידע את הקונה, לא חשבתי אחרת. שתי שאלות נוספות: האם ירידת ערך של 10% נחשבת לגדולה ? אחוז ההורדה לא מעיד על מכת שלדה או לא ? והמכה קרתה בחלק האחורי ימני של הרכב (ממש בפינה הרחוקה מהנהג), במידה ואני נוהג לבד / מקסימום בזוג, האם זה פחות משמעותי מאשר אם הייתה מכה בחלק הקדמי של הרכב ?
  5. אהלן חברים, אבקש עזרה רק ממי שבאמת מבין. לפני מס׳ שנים קניתי סובארו בי 4 שנת 2011 עם קמ נמוך. מחירון הרכב היה אז לכיוון ה50 והמוכר דרש 40. לקחתי את הרכב לבדיקה במכון שאני בחרתי ובבדיקה יצא ״ליקוי במשמעות גבוהה״ - אך הבוחנים הסבירו לי שמדובר במכה ״על הנייר״ בלבד והדגישו שאין פגיעת שלדה כלל ופשוט נעשתה ׳מתיחה׳ לא טובה לרכב באיזור המכה, וייעצו לי שאם המחיר טוב לקחת את הרכב. לא הבנתי כלום ברכבים ובסוף בייעוץ של אדם קרוב קניתי את הרכב במחיר של 35.5 אלף שח. יצא לי בהמשך גם לבדוק עבר ביטוחי ונרשמה לרכב ירידת ערך של 10%. אציין שאני מבסוט לחלוטין על הרכב ואין איתו שום בעיה, אבל רוצה לדעת האם עשו עליי איזו קומבינה בזמנו, וכמה תהיה לי בעיה במכירה. דעתכם ? תודה!
×
×
  • תוכן חדש...