Jump to content

שימי היחיד

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי שימי היחיד

  1. תודה רפי. הזכרת לי שבעבר המליצו לי עליו... תודה רבה. אפנה אליו.
  2. תודה על ההסבר. הרכב שנת 2008. יש איזה תוסף או המלצה למקום באיזור חדרה שמטפל בזה? או בכלל המלצה על מקום לבדיקת דיאגנוסטיקה?
  3. לא. נוסע משולב. מה זה אומר רגנציה של מסנן חלקיקים? לא. נוסע משולב. מה זה אומר רגנציה של מסנן חלקיקים? ומה הפתרון לזה? יש איזה תוסף או משהו?
  4. היי לכולם. הרכב שלי לאחר החלפת מנוע.אציין שגם לפני ההחלפה היתה לו את הבעיה : מידי פעם מוציא ריח חזק של אדי דלק כמו בנזין.(למרות שמדובר ברכב דיזל). תמיד שזה קורה,הטורים טיפה עולים והמאווררים נכנסים תמיד לעבודה גם אם המנוע קר. זה קורה לי כמעט בכל נסיעה. הצריכה של הסולר מאוד גבוהה.. שברולט קפטיבה מנוע 2000 צורך לי 1 ל 7. האם יכול להיות קשר לממיר קטליטי? חיישן? אשמח לעזרה. הוצאתי מספיק על הרכב הזה..
  5. שברולט קפטיבה 2008.דיזל. 180k כבר 3 חודשים בערך
  6. במישור לא מתחמם.כשעומד דווקא מתקרר. בעליות המד חום מתחיל לטפס. טרמוסטט חדש. מה יכול להיות? רדיאוטור?
  7. הרכב, שברולט קפטיבה מנוע 2000 טורבו דיזל. 1.הרכב שותה דלק בצורה מטורפת. 45 ליטר נגמרו ב 350 ק"מ. שמתי תוסף וכלום לא זז.. מה יכול להיות הגורם? אציין לדעתי המנוע מרעיש יותר מדיזל רגיל..יש קשר? 2. הקיק דאון קצר מאוד.3 שניות וחוזר חזרה. בעליות אף אינו מגיב תמיד. מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.
×
×
  • תוכן חדש...