Jump to content

zoharzsh

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי zoharzsh

  1. לפריג'י: תודה להערות. הנושא שלי דווקא שייך לפורום זה, מפני שמה שאני מבקש זו דעתכם האם יש לי עילה לתביעה. מבחינתי, יש לי חוות דעת מפורשת של המוסך המורשה שהתקלה נגרמה עקב הטיפול המאוחר מדי. הרכב היה בליסינג תחת לובינסקי, וההיסטוריה נמצאת בידי. הם די מודים שהתפספס טיפול, אבל טוענים שהיות והרכב היה בליסינג פרטי, הם אינם אחראים לטיפולים (אם כי אומרים שייתכן והנהג נקנס על כך, כלומר הם מודעים לכך שהטיפול בזמן חשוב...) בקיצור - אני מבקש לדעת אם כדאי לי להגיש תביעה, ואשמח לקבל הפניה לעורכי דין רלוונטיים. תודה.
  2. אני מעריך שלא היתה רשלנות בטיפול האחרון, פשוט הוא בוצע באיחור רב. נראה לי שלא תהיה לי בעיה להשיג חוות דעת האומרת שנזק כזה, בסבירות גבוהה, יכול להיגרם עקב אי-טיפול בזמן. השאלה העיקרית היא, האם חוות דעת כזו מטילה את האחריות על לובינסקי, שכמובן יטענו שראיתי שהיה טיפול שלא בוצע בזמן (מה שנכון, אלא שלא ידעתי שזה קריטי, כפי שהמוסך או מומחה אחר יטענו.)
  3. אין לי חוות דעת בכתב או מוקלטת. איש הקשר במוסך שאמר את הדברים בנוכחותי ובנוכחות בני לא מוכן לתת אישור כלשהו, וזאת אחרי שהמפקח על המוסכים של לובינסקי דיבר איתו יום קודם... מן הסתם הכתיב לו קודי התנהלות. לסירוב ולעובדה שהיתה שיחה ביניהם - יש לי הוכחות.
  4. לובינסקי, מהם קניתי את הרכב, עשו את הטיפול - בדיוק מהסיבה שהטיפול ב 75,000 לא בוצע. ואני מנסה להוכיח שהתקלה קרתה עקב הטיפול שלא בוצע בזמן, כפי שהמוסך המורשה טוען.
  5. בתחילת השנה קניתי מלובינסקי טרייד אין פיג'ו 308, 2015, מנוע 1200, שהיה בליסינג פרטי. בהיסטוריית הרכב ראיתי שהרכב דילג על טיפול ב-75,000, ועשו לו טיפול ב-86,000 - כשקניתי אותו. ידעתי שהתפספס טיפול, אבל לא ידעתי מה המשמעות: לפני כשבועיים משאבת הוואקום הלכה (במזל הייתי במהירות נמוכה, משום שהבלמים בקושי תפקדו.) התיקון על 5,800, כולל מערכת השימון, רצועת טיימינג שנרטבה ועוד. במוסך (מורשה פיג'ו) אמרו לי בצורה מפורשת שהסיבה היא שלא נעשו טיפול תקופתי בזמן. אמרו שאפשר למשוך עד 3,000 מעבר, אך לא יותר. גם הראו לי את הבוצה וחלקי פילטר שנשאבו לתוך המשאבה. פניתי ללובינסקי כדי שיקחו אחריות על הנזק, היות ולא הזהירו אותי מפני הנזק הפוטנציאלי של הטיפול החסר (לדוגמה בגילוי נאות רשמו בדרגת חומרה גבוהה תיקון צבע בגג.) לובינסקי כצפוי מתנערים מאחריות, על אף חוות הדעת החד משמעית של המוסך. שאלותי: האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם לדעתכם יש לי סיכוי בתביעה מול לובינסקי? אם כן, האם תוכלו להמליץ על עורך דין (אני משער שבשלב ראשון אבקש ממנו לשלוח מכתב תביעה, ובהמשך אשקול את צעדי הבאים.) תודה רבה לכל העונים, זהר.
×
×
  • תוכן חדש...