ברצוני להביע את דעתי בסוגיה של המחירים של יעקב אלטר מניסיוני האישי היה לי בעבר רכב מסוג מזדה 3 שנת 2006 שביצעתי עבודת דיטיילינג בשנת 2014 לרכב כללו פוליש רב שלבי עם תיקוני צבע סביב הרכב אפשר להגדיר יחסית די הרבה להגדרת תיקוני צבע, יעקב אלטר נתן לי מחיר שדי הייתי מופתע סהכ הכל 2500 שקל לאומת המתחרים שביקרתי אצלהם,
וכמדומני את אותה הצעה פרסמתי פה באתר בישביל לקבל חוות דעת והיו כמה אנשים בודדים שאמרו שזה די מחיר מופקע.
מאותו יום אני באופן אישי המשכתי לטפל אצלו ברכב מידיי סופי שבוע אצלו בסטודיו בשטיפות שהייתי מבצע שכללו גרניק+אקדח קצף(כאופציה תוספת תשלום), מברשות וכפפה ודליים יעודיים ומים חשמל על חשבונו שאר הדברים כגון החומרים זה אני הייתי קונה על חשבוני והשטיפה כללה הדרכה לרחיצה נכונה ושמירת הלקה.
אחרי תקופה של כמה שנים נאלצתי להיפרד מהרכב. (חשוב לציין שהרכב מאז הוא מתמיד אצלי הוא היה נראה ונשאר עם פוליש נקי ועם ברק גבוהה והמכונית נמרה כמו חדשה.)