Jump to content

Pavel Yoffe

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Pavel Yoffe

  1. היי, OBDELEVEN הוא עוד סוג של OBD2 הנותן נתונים לרכב בעמצאות WIFI או BT אל מולטימדית אנדרואיד פלאפון או המחשב הנייד. אם אני מבין לשאלתך: כדי שתקבל שיקוף על צג המערכת המקורית נדרשת ערכה (קיט פריצה) המתחברת כתוסף המאפשר פריצת אות וידאו ואודיו והערכה משתמשת בחיבור WIFI של הסללורי למערכת לקבלת שיקוף ואף ניתן לחבר מצלמת רוורס. מנסיוני התקנת ערכה כזאת עולה סביב 3K באופן רשמי וכ-800 ש"ח אצל מתקין מזדמן, לרוב אין אחריות להתקנה ותאבד אחריות יצרן במידה ויש. המלצתי לרכוש מולטימדית אנדרואיד תואמת מקור כזאת שיש לה גם שיקוף לטלפון ולשמור את המקורית במצב סטוק לגיבוי.
  2. תודה על המידע mnissan! אני אכן חושב כמוך על מערכת ה stop-and-go שבכל פעם אני מבטל בתחילת נסיעה, ושיוצרת בעיות בחלק מהרכבים, היצרנים עושים את שלהם מהרבה סיבות שונות שפחות רלוונטיות לשאלה אני מודע לעניין המערכות הסיניות הגנריות, נראות חיצונית שונה ובפנים הן זהות כמעט לחלוטין. אני מתלבט כיוון שלרכב מערכות Vag מבית גרמני, הוא יעשה צרות בכל הקשור לסנכרון מערכות המידע והשירות של הרכב. אני מעוניין במערכת ככלי עזר ונוחות בנהיגה ולא כמערכת סטריאו. התלבטתי לגבי רכישת המערכת לאחר התנסות לא נעימה של מתקין שעשה "פריצה" למערכת המולטימדיה המקורית וגרם לנזק שהצריך החלפה של המערכת המקורית ויצר עוד תקלות לאחר שהרכב כנראה חשב שמתקינים מערכת חשודה (למניעת גניבה), מה שגרם לה להפוך לתקולה - מזל שהרכב עדיין באחריות יצרן (הגרמנים במיוחד לא אוהבים שמנסים להתעסק בטכנולוגיה שלהם ויוצרים מכשולים מתוחכמים). אני כנראה ארכוש אותה ואשתף פה האם הרכישה הייתה מוצלחת.
  3. אני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה ברכב ה- SKODA RAPID/SPACEBACK 2016 שלי במערכת אנדרואיד. ברכב מותקנת מערכת Stop and Go. איזו מערכת אנדרואיד כדאי לרכוש, אשר תתאים לרכב ולא תיצור בעיות ממש עם המערכות הקיימות ברכב? האם מישהו נתקל במערכת הזאת האם היא תתאים? https://www.aliexpress.com/item/Bonroad-Android-8-0-4G-RAM-Autoradio-for-Amarok-Beetle-Caddy-CC-EOS-Golf-Jetta-Passat/32847165969.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.QMKxaC תודה.
×
×
  • תוכן חדש...