שלום יש לי שאלה לגבי עסקת טרייד אין שהציעו לי באלבר.
אני מעוניין לקנות קיה סיד סטיישן 0 ק״מ ולתת בעסקת טרייד אין את היונדאי i20 שלי.
פרטים על הרכב שאני מוסר:
יונדאי i20 שנת 2009 גרסת ״סופרים״ 1.6 ספורטיבי - כמו כאן. עבר 140K ק״מ, אני יד שניה (קניתי יד ראשונה מפרטי).
שלחו אותי באלבר (שם אני רוצה לקנות את הרכב) למכון בדיקה בפי גלילות לעשות בדיקה לרכב שלי. מצרף את התוצאות שלי כאן. הסוכן מכירות של אלבר אמר שמעניין אותם רק בעיות גיר, מנוע ושילדה.
יש קצת פגיעות שלדה - ידעתי עליהם כשקניתי את האוטו. הבעלים הקודם עלה על אבן. אני נוסע איתו כבר 6 שנים בלי אף בעיות. מעבר לזה בעיקר צבע ודפיקות וכאלה. האוטו נוסע טפו טפו מעולה.
העסקה:
אני מוסר את הרכב שלי ומוסיף 82K ש״ח ומקבל קיה סיד LX סטיישן 2017 0 ק״מ
מחיר חדש מהיבואן הוא 132K ומחיר של 0 ק״מ הוא 102K בערך.
אז לכאורה אני מקבל על היונדאי שלי 20K. (מחיר מחירון של היונדאי שלי הוא 34K בערך)
לדעתי זאת עסקה טובה יחסית לטרייד אין, לא יודע כמה אקבל על היונדאי אם אנסה למכור אותה פרטי, אבל בטח שלא 34K. מה אתם חושבים ?
כמו כן רציתי לדעת אם הממצאים שמצאו לרכב בבדיקה הם רציניים ? לדעתי הם עושים שם קומבינה עם המכון בדיקות וחברות הליסינג בפי גלילות בשביל לנפח את הממצאים. כמה כסף לדעתכם אני צריך להוסיף לאור הממצאים האלה בעסקת טרייד אין כזאת ?
תודה,
מיכאל
New Doc 2017-11-03.pdf