הרכב הוא מדגם שברולט קרוז מודל 15
1.4 סמק טורבו.
בכל פעם בנסיעות בין עירוניות נדלקת לי נורה עם סימן קריאה וכשאני משתמש במחשב של הרכב לראות מה התקלה הוא מראה שיש בעיה בגלגל. במחשב מראה לי את לחץ הגלגלים אבל באחד מהגלגלים חסר מספר שמציין לחץ אוויר.
נראה לי שיש בעיה בחיישןאו משהו
אין לי סמל של חנות גוגל במולטימדיה אני לכן לא יודע איך נכנסים.
עשיתי עדכון של היוטיוב וזה נכנס לי לחנות רגיל והורדתי אפילו איזה אפליקציה (Spotify =p)
אבל אני לא יודע איך נכנסים בגלל שאין אייקון במסך הבית.
תודה לכל העוזרים.
אני מחפש לקנות את הדגם הזה :
שברולט קפטיבה ספורט מודל 2013 דגם מפואר.
מישהו יכול לתת המלצות ולספר קצת על החסרונות של הרכב לפני שאני קונה?
דרך אגב כרגע יש לי שברולט קרוז טורבו 1364 סמ"ק מודל 2015, האם מבחינת דלק יש להם צריכה דומה פחות או יותר ומה ההבדל?
התחדשתי בקרוז , ופעם ראשונה עם המולטימדיה
עכשיו העניין הוא שראיתי שכאשר אני מחבר את הבלוטוס של המסך לסמארטפון אני יכול לדבר בדיבורית אבל לא שומע אודיו מהיוטיוב ומדיה.
יש אפשרות בדגם הזה להפעיל מדיה דרך הבלוטוס?
משהו נוסף זה המצב TV, מה זה? איך משתמשים בזה?
תכלס אתה צודק, מה שמדאיג אותי זה שתיהיה לי תחושה של פיספוס כי מדובר בעשרת אלפים שקלים ביחס למחיר של רכב כזה במצב טוב.
יש לי תקציב לקנות את הרכב במצב המיטבי שיכול להשיג, אבל כי זה רכב ראשון ואני רוצה לחסוך ולהבליג על הנתונים.
האם שווה לרכוש את הרכב שברולט סוניק ltz 1.6 מנוע 1598 שנת 2013 במחיר נמוך מ-30k למרות שעברה החלפת דלת ימין ובגאז' ממגרש?
מדובר ברכב ראשון להתחלה אז אני לא יודע מה זה כל כך משנה חוץ מירידת ערך.
או שפשוט עדיף להוסיף עוד 10-5k ולקנות את אותו רכב גם כן יד 1 במצב תקין ושלם.
אני מחפש אאודי A1 באיזור הדרום שנת 2010 ורציתי לדעת לפני כן מבחינת אמינות איך החברה,חלקים להחלפה, כמה עולה מנוע חדש וכל כמה זמן צריך להחליף וכל דבר שנהג חדש צריך לדעת.