Jump to content

nir232

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי nir232

  1. הידע בתחום הזה לא נגמר ובשלב הזה אני סומך על המתקין שלי שיידע איך הכי נכון לחבר כל דבר. לגבי האיטום אני מקווה שלא נצטרך להגיע לשם. נעשה את זה בסוף אם נראה שחייב..
  2. בדקתי את המידות, ה- 10 ייכנס אבל יהיה ממש על הקצה. הממברנה תהיה צמודה לדלת של הבגז' ולא נראה לי שזה הכי אידיאלי. מה גם ש 8 ייתן לי יותר אפשרויות לשחק עם הכיוון של התיבה. אי לכך ובהתאם לזאת, אני הולך על ה 8.
  3. אתה צודק. לפי דפי היצרן ההספק שייצא בגישור 2 ערוצים יהיה 250W שזה כמעט פי 3, ולא 170W כמו שההגיון אומר.. אין לי מושג למה. בכל אופן ייצא לי להיתקל במאמר הזה שאומר שרצוי שהספק המגבר יהיה גבוה פי 1.5 עד פי 2.5 מההספק שהרמקול יכול לקבל. הרעיון הוא שהמגבר יתאמץ פחות וכך ייתן איכות טובה יותר, יתחמם פחות ויאריך חיים.. השאלה היא אם התאוריה הזאת נכונה גם לחיבור של סאבוופרים, כי במקום אחר באינטרנט ראיתי שצריך להתאים ביניהם כי אם לא, אחד מהם אף פעם לא יממש את הפוטנציאל המלא שלו. כך או כך המגבר שאני קונה יוכל להפעיל בקלות גם את הסאב של ה 10 אינצ' (150W RMS) השאלה היא כמה הבדל באמת יהיה בין ה 8 ל 10? נניח שמדובר בהבדל של 200 ש"ח. חשבתי שאני סגור על ה 8 אבל עכשיו גרמתם לי קצת להתנדנד..
  4. יופי אני חושב שקיבלתי את כל האישורים שאני צריך לקראת הקניה.. אעדכן שוב בסוף הפרויקט וברור שהייתי מעדיף לרכוש בארץ, אבל פערי המחירים הם 100% ולפעמים אפילו יותר! אני חושב שגם עם כל המיסים שבעולם אני לא אגיע למחירים של הארץ.
  5. חברים תודה על התגובות. אין סיבה מיוחדת שאני מתמקד באלפיין, פשוט מצאתי מחירים טובים באיביי ל HU ולמגבר אז כבר אמרתי למה שלא אבדוק את שאר הרכיבים של אלפיין. מעבר לזה יש לי גם אמונה שרכיבים מאותו בית יעבדו טוב יותר ביחד. אבל זאת רק אמונה ואני לא יודע כמה זה נכון.. לגבי הקומפוננט מקדימה, נאמר לי שזה מיותר כי הרי גם ככה הרמקולים יושבים על הדאשבורד במקום שהטוויטרים יישמעו טוב כך שאין באמת צורך בקומפוננט. בעניין המחיר מדובר ב 2,745 ש"ח לכל הרכיבים הנ"ל מאיביי כולל משלוח (לא כולל הפתעות מכס) יחידת ראש - 415 ש"ח מגבר - 1,175 ש"ח רמקולים קדמיים - 270 ש"ח רמקולים אחוריים - 285 ש"ח סאבוופר - 600 ש"ח נראה הגיוני?
  6. שלום לכולם, העולם של מערכות שמע לרכב חדש לי ואשמח לקבל המלצות ותגובות לפני שאני קונה את הרכיבים, במיוחד בכל מה שקשור להתאמה בין הרכיבים, הספקים והתאמה בין המגבר לסאבוופר. לא הייתי סגור על חברת Alpine בהתחלה אבל לאחר מספר ימים של בדיקות והשוואות הגעתי למסקנה שזה מה שהכי מתאים לי מבחינת ביצועים ותקציב. קצת רקע: הרכב הוא רכב קטן, קיה פיקנטו 2015 5 דלתות. אני לא צריך מערכת ממש חזקה כי רוב הזמן אני לא שומע חזק. יחד עם זה אני כן רוצה איכות סאונד טובה גם כשאני מגביר קצת לפעמים. להלן הרכיבים שאני מתכוון לקנות: יחידת ראש: Alpine ute-72BT Max Power Output: 4 x 50W http://www.alpine.co.il/p/Products/SingleView/UTE-72BT מגבר: Alpine PDR-F50 Class D 4 ערוצים 85W RMS x 4 4Ω http://alpine-usa.com/product/view/pdr-f50 רמקולים קדמיים 4 אינצ' קואקסיאליים: (יושבים מקדימה על הדאשבורד) Alpine SPS-410 45W RMS 4Ω 140W Peak 4Ω http://alpine-usa.com/product/view/sps-410 רמקולים אחוריים 5.25 אינצ' קואקסיאליים מחוברים ישירות ל HU: (יושבים בדלתות האחוריות) Alpine SPE-5000 50W RMS 4Ω 200W Peak 4Ω http://alpine-usa.com/product/view/spe-5000 סאב וופר: 8 אינצ' עם תיבה מקורית Alpine SBG-844BR 120W RMS 4Ω 400W Peak 4Ω http://www.alpine.co.il/p/Products/SingleView/SBG-844BR תודה רבה!
×
×
  • תוכן חדש...