Jump to content

buyer

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של buyer

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה על הפידבק, אשמח אם תוכל לשאול את החבר כמה הוא מרוצה מהקנייה.לאחר נסיעת מבחן על שתי הרכבים, אין ספק שהאודי הרבה יותר מפנקת והרבה יותר חזקה לפחות בתחושת הנסיעה שלי (יד הבדל כמובן בין 136 כ"ס לבין 150). בכל אופן, יש לי אפשרות להוסיף גאנטים לסדרה אחת זו לא הבעיה, השאלה היא תכלס אם שמים אותן אחת מול השנייה מי עדיפה.ההתלבטות שלי נוסעת מכך שהאני נוטה יותר לעיצוב של הBMW אבל מבפנים רמת החומרים ואיכות נסיעה האודי (שקצת נראית סטיישן בגרסת ה5 דלתות) נותנת עבודה עדיפה חד משמעית.תודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא.בברכת שבת שלום.
  2. הרכב הוא עבורי אני בן 29, הרכב יימשך מחברת ליסינג לטובת חברה שבה אני שותף. גרסאות הרכבים הן הפשוטות ביותר A3 בגרסת 5 דלתות מנוע 1.4 טורבו ואילו הסדרה אחת קצת מסתורית מדובר בגרסה שהיא מתחת לגרסת הספורט המשווקת נקראית גרסת הליסינג (רמת גימור S), מישהו יכול לתת אינורמציה לגבי הדבר הזה מלבד העובדה שאין גאנטים וכסאות ספורט מה אומר האם כדאי לקחת אותה בכל זאת (מנוע 1.5 הנעה אחורית, היא 5 דלתות). תודה רבהה ויום טוב.
  3. ערב טוב, ההתלבטות שלי היא בין מספר מועמדות, יש שיגידו שההשוואה הזויה אבל בשביל זה אני עושה את הסיעור מוחות הזה: 1. Audi A3 2. שירוקו 3. אלפא רומאו גולייטה 4. יונדאי ולוסטר כן הולוסטר הכי לא קשורה פה, היא פשוט נותנת המון ביחס למחיר, מה גם שכבר הייתה לי אחת אז אני יודע שהרכב זול לתחזוקה וכדומה. תחת כל המלצה בבקשה תגידו לאיזה דגם ספציפי כדאי להתקרב ולאיזה פחות, זה לא סוד שלאודי, שירוקו וגולייטה יש לא מעט בעיות גיר ושאר בעיות מכניות למיניהן, אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור ולהפריך סטיגמות כאלה ואחרות. תודה רבה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור.
×
×
  • תוכן חדש...