Jump to content

אור רוזנס

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אור רוזנס

  1. היי חברים, ראית באתר היבואן שדגם ה4X4 של טריילבלייזר לא נמכר יותר. כעת נמכרים רק LS וLT+. מישהו יודע אם מפסיקים למכור לאלתר? סיבות? שואל כי אני מתעניין מאוד באחד כזה יד שניה. אם הוא הוכתר ככישלון זה ישפיע מאוד על ההחלטה שלי. תודה!
  2. שלום לכם, מתלבט מאוד בין השתים. מתעניין בכאלו מ2021 שעשו עד 70k כרכב ראשי למשפחה צעירה, 3 נפשות שאוהבות לטייל וכלב שמנמן אחד. אשמח מאוד ממי שמחזיק באחת מאלו לשמוע ביקורת, בעיות ראשונות מתי צצות, וכו... בשורות טובות לכולם
  3. תודה! אתה יודע אם אחרי העדכון ב2019 היה עוד אחד משמעותי?
  4. היי חברים, אני מתעניין בקניית הרכב הנל. מישהו יכול להסביר לי כאן על הדורות/מתיחות הפנים שעבר דגם הדיזל? הבנתי שבאמצע 2019 היה מעבר ל7 הילוכים ו116 כוחות סוס ומדובר בשדרוג משמעותי לעומת 2018 ומטה. האם מאז היו עוד מתיחות פנים? אשמח לשמוע ביקורות מפורטות על הרכב. בגדול התקציב שלי יהיה באזור ה90k-100 ואני רוצה להביא רכב שלא עבר את ה70k קילומטר. תודה !!
  5. שלום חברים, אני מתעניין בקניית יונאי כפי שפירסמתי בכותרת. אני גר באריאל ועובד במרכז. מישהו יכול לחלוק ולספר על הניסיון שלו עם הרכב הזה בעליות האלה? הרכב יכול להתמודד היטב עם העליות לאריאל והנסיעה הארוכה יחסית אליה מהמרכז (40 קילומטר לכיוון)? סביר להניח שבמהמשך גם אעבוד בירושלים ככה שעניין ההתמודדות שלה עם העליות קריטי ביותר. ככל הנראה רוב הנסיעות יהיו לבד או עם בת זוג במעט מהמקרים. אשמח לעזרה מאנשים בעלי ניסיון במקרים אלו. תודה!!
  6. מדובר בפורד פיאסטה החדשה...ידנית שנת 2013... תודה לעוזרים בנתיים.. אשמח לעוד חוות דעת
  7. שלום חברים, לאחר קניות קלות בסופר חזרתי לאוטו (כמובן שנסע והתניע טוב בהלוך) ניסיתי להכניס את הקוד כמה פעמים עד שאכן קלט, אבל אז החליט האוטו לא להתניע. יש את התקתוקים בהתנעה והאורות סהכ עובדים. יש לציין שמצבר הוחלף לפני פחות משנה והאוטו היה פעיל מאוד בשנה האחרונה. למעשה בעזרת דחיפה התנעתי וחזרתי הביתה. קראתי כאן שאולי הקודן ננעל ואכן חזרתי לאחר שעה פלוס לבדוק אם האוטו חזר לעצמו אך עדיין אין התנעה. לעניות דעתי מהקודן יכולה לנבוע הבעיה כי אכן קצת התבלבלתי ומיהרתי עם הקוד בזמן התקלה אבל אני לא גאון גדול בתחום. אשמח לעזרה. תודה .
×
×
  • תוכן חדש...