Jump to content

Adam Kraus

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Adam Kraus

  1. אין לי בעיה להוציא 5000 ש"ח כל 24 חודשים אם זה המחיר של החלפת קלאצ'ים כמובן. אני לא נוסע המון, (10K ק"מ בשנה פלוס מינוס) הגיר של שנתונים 2015 גם בעייתי כמו הישנות יותר ? תודה וסליחה על החפירה
  2. אני פחות מתחבר לגולףת היו לי שתיים חדשות מהחברה בכמה שנים האחרונות, הרכב משעמם אותי ומאובזר בקמצנות בשונה מהסיאט ליאון. אם יש המלצה לרכב אחר אשמח לשמוע. תקציב עד 130K, צריך להיות מפנק וכמה שיותר ספורטיבי וביצועי (בגלל זה המשיכה לסיאט לאון FR) מינימום שנת 2014. תודה שוב !
  3. שלום לכולם, אנא עיזרו לי להגיע להחלטה לגבי הרכב הנ"ל. האינטרנט מלא בחוות דעת ותגובות על DSG7, מה קורה עם הגיר הזה בשנתונים 14-16? יש כמה רכבים על הפרק, אף אחד מהם לא עבר את רף ה35K ק"מ, האם זו קנייה חכמה או שעדיף להתרחק ? הרכב מיועד לשימוש יומי בקו רעננה-ת"א בשעות העומס הרגילות ונסיעות ארוכות אחת לשבועיים.(150 ק"מ). תודה לעונים !
×
×
  • תוכן חדש...