Jump to content

mfg91

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של mfg91

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בדקתי את המזגן והאגזוז והכל היה תקין.. כנראה שהגזים נכנסים דרך הבגז שהגומי שלו קרוע והוא לא אטום כמו שצריך.. יש איזה מכשיר שיכול למדוד את כמות הגזים הלו ברכב?
  2. סיכוי סביר..כי כשהמזגן פועל אז הוא על מצב סירקולציה..וכשהוא לא פועל החלונות פתוחים וזה הכן הרבה פחות מורגש.
  3. בדיקה רגילה במוסך של מערכת פליטת האדים אמורה לבדוק גם את העניין הזה?
  4. לא..זה קורה גם בנסיעה רגילה.. עשיתי בדיקה עם סמרטוט על האגזוז ולא נראה שיש דליפה.. עדיף ללכת למכון שמתמחה בכך או שגם מוסך יכול לעשות בדיקה מקיפה למערכת הפליטה?
  5. בחודשים האחרונים יש ברכב תחושת מחנק,ריח קל לעיתים דמוי דלק וגירוי קל בנשימה/בעניים וכדו,בעיקר בשעות היום כשהמזגן פועל וכל החלונות סגורים. יכול ליהיות שגזים נפלטים לתוך הרכב וגורמים לתחושות האלו? אם גומי הבגז' כבר לא אוטםלגמרי,יש אפשרות שזה חודר משם וממלא את הרכב? הרכב במצב סביר,נבדק במוסך לעיתים ולפני כחצי שנה עבר טסט בהצלחה בהצלחה. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...