Jump to content

hadar04

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של hadar04

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. היי שלום ותודה לכולם נתתם לי הרבה חומר למחשבה, אני אישית נוטה להעדיף ספורטיבית קטנה וחדשה, אבל לצעריהרכב לא יהיה רק ברשותי, כך שנצטרך לשקול את ה"משפחתומטיות 1600" המסורבלות. לא אני רוכשת את הרכב (נכון, סטודנטית חסרת תקציב אנוכי) והוריי שוקלים די ברצינות דווקא את הסוזוקי בלנו 99, לא יפה, לא נוחה, אבל אמינה ויפנית.... תודה על העצות, אגב, מה דעתכם על הבלנו באמת? (לפחות היא מאיצה כמו שצריך, לא?)
  2. תודה על התשובה והקישור אשתמש בו בשמחה. בגדול, אני כן מעדיפה אוטו קטן, אבל יותר חשוב לי שיסחוב בעליות (חיפה, ירושלים) לכן אני שוקלת גם רכבים של 1600 סמ"ק. החיסכון בדלק והוצאות שוטפות חשובים ביותר. על אמינות אני לא רוצה להתפשר. הנהיגה ברכב אוט' נוחה יותר בתוך העיר, אך אני מוכנה להתפשר בעניין זה.
  3. נכוותי קשות מרנו קליאו 94 (החלפת גיר, מחשב, מזגן ועוד- במהלך השנתיים שהיא ברשותי). אני מחפשת רכב "קצת" יותר אמין, עדיפות לרכב קומפקטי, אך לא על חשבון ביצועים. נדלקתי על פולו 98, ירוקה ומשובבת לב, אבל אני בכל זאת מתלבטת בינה ובין יפניות מומלצות ואמינות כגון טויוטה סטארלט/קורולה 96-97 , דהייטסו שרייד/גראנד מוב 15V וסוזוקי בלנו 98 . 1. הקליאו המצ'וקמקת שלי , לא סוחבת בעליות והיא בעלת 14V. האם יש לי בכלל מה לחפש ברכבים עד 13V כגון דייהטסו סריון/שרייד, טויוטה סטארלט/יאריס? 2. קיבלתי המלצות חמות על הטויוטה, אך בחירה בה תאלץ אותי להתפשר בשנה. האם להעדיף טויוטה 96 על פולו 98/ שרייד 2000 ? 3. למיטב ידיעתי, חלקי החילוף של הפולו יקרים. האם בצורה משמעותית לעומת האחרים? (מה עדיף מבחינת אמינות, אחזקה, טיפולים ודלק). 4. אני חוששת לא להצליח למכור את הקליאו בשוק הפרטי, ולכן אני מגבילה את עצמי לסוכניות "טרייד אין", מה שפוגע בהיצע. האם זו החלטה נכונה? קיבלתי מאחת הסוכניות הצעה של 13,500 ש"ח לקלאו הלא שמורה שלי (יד 3, 150,000 ק"מ , מחירון- 18,400) . אני קצת ירוקה בנושא. אשמח להמלצות נוספות.
×
×
  • תוכן חדש...