Jump to content

Engine77

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של Engine77

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. וואוו! ממש תודה לכל המגיבים כאן. אני מאוד מעריך את תשומת הלב שלכם לפרטים. אני גם מתחבר לעניין שאולי זו לא הרצועה. נשמע מאוד סביר הטיעון שיש כאן איזה שהוא מנגנון מכני שמשמיע חריקה כשהוא קר ותוך 3-4ד' הולך ומשתתק ככל שהוא הולך ומתחמם.
  2. שלום לכולם ברשותי גולף 1.6 שנת 2008 עם 107K לפני כארבעה חודשים קניתי את הרכב והחלטתי לא מזמן לעשות לו טיפול כללי + החלפת רצועת טיימינג ורצועת אביזרים. עד הכנסת הרכב למוסך הכל עבד פיקס. מהרגע שהרכב יצא מהמוסך רצועת האביזרים חורקת כשהרכב קר. לוקח לה משהו כמו עשר דקות שהיא חורקת כשהרכב עוד קר עד שהיא לא משמיעה שום רעש - וזה כמובן לאחר שהרכב הספיק להתחמם. לאחר שהבנתי שהמידה ששמו לי היא לא אותה מידה שצריך החלפתי את הרצועה למידה שצריך. לפי ההוראות של פולקסווגן צריך 6PK1043 ושמו לי 6PK1050. לא השגתי בשום חנות חלפים את המידה הספציפית של היצרן, השגתי 6PK1045 והבנתי שהשני מילימטרים האלה ממש לא קריטיים - מה גם שזו הרצועה שהם מספקים למוסכים לרכב הזה. לצערי גם לאחר החלפת הרצועה היא חורקת. אמנם חורקת פחות זמן - משהו כמו 4-5דקות ואח"כ משתתקת, אבל עדיין חורקת כשהמנוע קר. למישהו יש מושג למה זה קורה? שוב - לפני החלפת הרצועה, הקודמת לא חרקה לי בכלל. נאמר לי ע"י המוסכניק שכנראה זה המותחן, אבל למה עם הרצועה הקודמת לא היה כלום ועכשיו יש? תודה מראש לכל תגובה בעניין.
  3. אוקיי, תודה. ואם הם מבעבעים..? מה זה אומר?
  4. שלום יש לי גולף 1.6 2008 שרכשתי לפני כשבועיים. אני כל הזמן שומע רעש שדומה לביעבוע מים מהפרונט מכיוון הדש-בורד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...