Jump to content

dannyshu

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי dannyshu

  1. תודה על הסקירה הרחבה. האופציה השניה היא i25 1.4 בערך באותו מחיר.
  2. תודה רבה, שלחתי בקשה לנסיעת מבחן.
  3. אני מעוניין לקחת את הרכב לשלוש שנים בעיסקת ליסינג לכן ירידת ערך ומכירה עתידית פחות מעניינות אותי. הדברים שיותר מעניינים אותי הם: * צריכת דלק. * חווית נסיעה. * בלאי חריג שלא תחת אחריות (למשל של בלמים). אם יש עוד נקודות מעניינות אני אשמח לשמוע. תודה מראש למגיבים!
  4. תודה על האינפורמציה. קיבלתי מהם את ההסכם לעיון. אם הכל יהיה בסדר אני חושב שאני ילך על העסקה.
  5. תודה noam142, אכן מידע חשוב. פרט לכך במהלך העסקה לא היו לך בעיות עם אוויס והם מלאו את חובתם כפי שהתחייבו?
  6. העסקה היא שברולט קרוז 1.4 טורבו 0 ק"מ כולל ביטוחים וטיפולים ב~ 1450 ש"ח לשלוש שנים פלוס מקדמה בגובה 7500. לגבי החוזה, פרט להצעת מחיר עם מידע מאוד חלקי אין לי כלום ביד. בגדול העסקה נשמעת משתלמת מאוד אבל לפי הפוסטים פה בפורום הרושם הוא שאוויס דואגים להכניס לחוזים שלהם סעיפים חד צדדיים שדי פוטרים אותם מההתחייבויות בחוזה. לדוגמא הבחור אם הביטול עיסקה. בנוסף אני תוהה, מה הסיכוי שאוויס ינסו להשלים את פאר המחיר מהמתחרים בסוף התקופה ע"י חיובים שונים שנוגעים לירידת ערך למשל. הביטוי שהם משתמשים בו "החזרת רכב במצב סביר" ניתן לפרשנות מאוד רחבה.
  7. אני מתלבט לגבי עסקת ליסינג "אוויס אקספרס". מה שהכי מפחיד אותי בעסקה זה סוף התקופה כאשר אני מחזיר את הרכב. באוויס טוענים שיהיה בסדר, אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת של אנשים במיוחד אם יש כאלו שהתנסו. תודה מראש לכל העונים.
×
×
  • תוכן חדש...