Jump to content

orenbow003

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי orenbow003

  1. אני חדש בפורום, ושמחתי מאוד לגלות שיש פורום כזה מקצועי בתחום. יש לי די הרבה מה לתרום, ברשותי סובארו DL שנת 84 יד ראשונה !! ובמשך השנים למדתי עליה די הרבה... היו לי גם שתי פז'ו 205 (אחת '89 מנוע קרבורטור 1400 והשניה FOREVER) - אלו שתי המכוניות שהכי אהבתי עד כה. כרגע יש לי סיטרואן קסנטיה מנוע 2000CC עם 8 שסתומים שנת 96. האם מישהו מכיר את הנושא ויכול לתרום למשל לגבי החלפת בומבות? יש לי שני ספרים לקסנטיה, האחד של HAYNES והשני של PETER RUSSEK ורוצה עוד עצות לפני שאני עושה נזק.
  2. הזמנתי שני ספרים לסיטרואן קסנטיה: 1.HAYNES (#3082) for citroen Xantia petrol&diesel 93' to 98 2. Pocket Mechanic for citroen Xantia (8 & 16 valves) for 1600,1800,2000cc up to 97 3. SUBARU 1600&1800 79 to 87
  3. החלפתי הכל, אך ללא הועיל. בתום בכל יום עבודה ראיתי שלולית קטנה מתחת לתפר בין המנוע לגיר. ניגשתי למוסך "ביטרן" אשר טען כי מדובר בפקק מים בדופן בלוק המנוע, בין המנוע לגיר. וצריך להוריד גיר, ואם כבר מורידים גיר אז כדאי לשקול גם החלפת קלאץ...בקיצור דני מביטרן תפר עלי תיק תיק. התקשרתי למחלקה הטכנית של פיג'ו, לברר האם באמת יש פקק מים כזה, חזרו אלי ואמרו שבוודאות אין!. ניגשתי למוסך אחר, והוא אמר לי בפירוש שניתקל בתופעה זו מספר פעמים. יש עובי דופן דק מאוד (של בלוק המנוע) באיזור שבין המנוע והגיר וכשזה נאכל, אין פיתרון אלא ניסיון ריתוך או...החלפת מנוע.
×
×
  • תוכן חדש...