Jump to content

Shai Goldstone

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של Shai Goldstone

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הבנתי, אז אם מביטים על האספקט הכלכלי העדיפות היא לרכב i20 מודל אוטומטי שנת 2012-2013?
  2. תודה לכל העונים, ק"מ לשנה תהיה בסביבות ה-13 אלף i20 הוא בעל צריכת דלק טובה? ועוד עניין הסיאט איביזה הוא רכב מאוד מומלץ וחסכוני עושה בריאלי 18:1, אך העניין שאין אותו בשוק בכלל רק כחדש, ואם יש הוא לא שווה את המחיר שרוצים עליו
  3. כן הבעיתיות כאן, שסופר מיני כמו לדוגמא סוזיקי סוויפט דגם 2013 הוא בסביבות 70 אלף, לא כדאי להשקיע עוד טיפה לקנות סיאט איביזה חדשה?
  4. שלום לכולם, לא מזמן התחתנתי ואנחנו רוצה לקנות אוטו בפעם הראשונה, הדילמה היא האם כדאי לקנות אוטו מיני כמו קיה פיקנטו , או כדאי להשקיע באוטו סופר מיני כמו סיאט איביזה? אוטו כמו קיה פיקנטו חדש עולה בסביבות ה-73 אלף , כאשר סופר מיני סיאט איביזה עולה כ-83 שקל כולל כל התוספות והשדרוגים, הפרשים מאוד קטנים. אני אשמח לקנות רכב שיהיה שימושי למשך שנים (5-6), שימושי הכוונה: ירידה נמוכה של מחירון האוטו במהלך השנים, בעל צריכת דלקה טובה (הנסיעות שנעשה יהיו בעיר) ומקום לעגלה- הרחבת משפחה). מצד שני אולי עדיף לקנות אוטו משומש ולא חדש מהניליון, אבל בגלל ההפרשים הנמוכים בין אוטו חדש - סיאט איבזה לקיה פיקנטו או מיני אחר לא יודע אם כדאי אפשרות נוספת שאני חשבתי עליה, היא לקנות אוטו משומש כמו קיה פיקנטו בסביבות ה-60-65 אלף ואחרי שנתיים למכור, ולקנות אוטו גדול יותר כמו סופר מיני בגלל הרחבת המשפחה. אם יש אופציות טובות לרכבים נוספים אשמח לשמוע - כמובן בתקציב פרטים נוספים: תקציב- עד 83 אלף נסיעות בעיר חייב רכב אוטומט! תודה לכל העוזרים!!
×
×
  • תוכן חדש...