Jump to content

ג'טה 2010

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של ג'טה 2010

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. 100% מקורי שנשבר תוך 5 שנים. האיכות במיטבה.
  2. אוקיי, מישהו יודע להסביר את פער המחירים המטורף (95%) בין קניה במרכז השירות להזמנה מחו"ל? אני מבין שיש פער אבל בכזה הפרש???
  3. לא מבין את התגובה שלך. מה זה אומר שאצלך לא נשבר? אם זה נשבר בשימוש רגיל סימן שזה לא עמיד.
  4. ממש לא הונחו רגליים על הדשבורד וגם לא נתלו עליו שום אביזרים. הפלסטיק שמחבר בין ההזזה של התריס לחלק הפנימי נשבר אחד אחרי השני בתקופה קצרה. כנראה שהחלקים האלה לא עמידים מספיק.
  5. שלום, לאחרונה מתחילים להישבר אצלנו (בג'טה מנג'ר 2010) פתחי מיזוג האוויר מקדימה, 2 נשברו לפני כמה שבועות והיום נשבר אחד נוסף. א. האם קיימת תקלה כזו? בחיפוש שערכתי בפורום ראיתי תקלה דומה בדגמי סיאט. ב. מה עושים? מדובר על נזק של אלפי שקלים על פי מה שהבנתי לאחר שיחה עם המחסן של צ'מפיון.
  6. אני לא חושב ש"ככה זה" כי יש לנו במשפחה עוד ג'טה מאותה שנה שאין לה שום בעיה ברמת הקירור.
  7. שלום, אני חדש כאן בפורום, צריך עזרה... רכשתי לאחרונה ג'טה 2010. הרגשתי שהמזגן לא מקרר מספיק חזק (מבחינת קור ולא מבחינת העוצמה). הכנסתי את הרכב לטיפול במורשה. לא מצאו בבדיקות כלום אך הבוחן אמר שבאמת יש בעיה וצריך להחליף מדחס. החלפיו מדחס אך עדיין התקלה לא נפתרה. הכנסתי את הרכב בשנית למוסך והם טוענים שאין בעיה. מה עושים? תודה!
×
×
  • תוכן חדש...