Jump to content

roenn

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי roenn

  1. קודם כל אני כן הלכתי לשני מוסכים ושניהם אמרו לי תושבות מנוע ושנית גם פה אמרו לי שככל הנראה התושבות דפוקות אז זה לא שהחלטתי על דעת עצמי להחליפן, ובנוגע לציריה זה לא שהיא משמיעה נקישות בזמן סיבוב אלא רק כאשר אני מעביר הילוך או מתחיל נסיעה זו מן דפיקה כזו אבל בנוסף לפעמים ישנן חריקות כאשר אני נוסע ישר בלבד
  2. בעבר העליתי את השאלה מדוע יש לי נקישות בעת העברת הילוכים או בתחילת נסיעה אז הרוב המכריע המליץ על החלפת תושבות החלפתי את כל השלושה (אולי יש עוד ולא ידעתי) למרות שהוחלפו כולן עדיין מופיע לי הרעש המעצבן הזה ובנוסף יש לי חריקות מהגלגל הימני קידמי האם זה קשור בזה זאת אומרת האם האם יכול להיות שזו הציריה שגורמת לנקישות וגם חורקת. אודה לכם אם תוכלו לענות לי בדחיפות תודה תודה תודה
  3. האם זה מסובך להחליף לבד פלטינה בג'אסטי ? או שזה מסוכן אולי
  4. את מה אתה ממליץ לעשות במוסך את החלפת המיסב או את שניהם ?
  5. מישהו יכול להסביר לי איך מחליפים פלטינה בג'אסטי ? וכמה עשוי לעלות לי החלפת מיסב ? ג'אסטי 1.0L מודל 90' .
  6. תודה אחי אני אבדוק ויש לי עוד שאלה האם אפשר להחליף פלטינה לבד ?
  7. איפה נמצאת האום המרכזית של הציריה איך היא ניראת ?
  8. יש לי ג'אסטי 1.0L ולפעמים אני שומע רעש של חריקות מהגלגל הקידמי ימני רק בנסיעה ישרה מה זה? יכול להיות שזה לאגר כי ציריה בדקתי במוסך וזה לא זה
  9. כמה עולה לי הנזק הזה אם אעשה זאת במוסך מה שסביר להניח שיקרה כי אנני רוצה להתעסק אם בטיחות .
  10. תודה רבה לך על העזרה וההשקעה .
  11. משהו יכול להגיד לי איפה נמצא המיסב של הגלגל הקידמי בסובארו ? והאם ניתן לראות לבד האם הוא דפוק
  12. גם לי היה בעיה דומה אומנם בג'אסטי אבל אחרי שהלכתי ל800 מוסכים חלק אמרו לי ראדיאטור חלק טרמוסטט , ניקו לי את הרדיאטור בטענה שיש לי נזילה אבל הכל שטויות המים המשיכו להעלם , אז מה עשיתי יום אחד השארתי את הרכב מונע וחיכיתי לראות לאן המים נעלמים ובסוף מצאתי זאת לבדי תבדוק את הצינורות שעוברים בהם מים יש כל מיני גדלים אחד הצינורות כנראה קרוע ומשם נוזלים המים .
  13. מדובר בסובארו ג'אסטי והחריקות נשמעות רק כשאר אני נוסע ישר , כאשר אני פונה ימינה או שמאלה הן מפסיקות והן קורות לעיתים לא תמיד סתם בלי שום סיבה .
  14. לא בסובארו דווקא
  15. יש לי חריקות מהגלגל הקידמי ימני למרות שהלכתי למוסך ואמרו לי שהציריה בסדר גמור וכמובן שהייתי במוסך האוטו היה בסדר גמור. לכן אני שואל אתכם מה זה נראה לכם .
  16. חבר'ה אנא מכם האם מישהו יכול לומר לי היכן נמצאת תושבת הגיר ? אנני מוצא אותה .
  17. תחליה זהו לא אחי באמת זה רק סלנג. מכיוון שחשבתי שמדובר באחרת אכן תושבת המישקפיים נראית במצב טוב כפי שאמרתי קודם לכן פשוט הורדתם לי את הבטחון אך לאחר בדיקה חוזרת נראה שהתושבת הימנית ככל כך גמורה עד שכבר החלה להוריד את שכבת הצבע של האוזניים של הרכב , ושוב היכן נמצאת תושבת הגיר ?
  18. וואו להרגע מה העצבים מאיפה לי לדעת שאני צריך להמשיך מאותו השרשור , סליחה אני לא אעשה זאת שוב לא צריך להתעצבן .
  19. שלום ! האם מישהו יכול לומר לי היכן נמצאת תושבת הגיר בג'אסטי ?
  20. אחי תודה רבה , האם אני יכול לעשות זאת לבד?
  21. אולי טעיתי אבל אולי , אך אני בטוח שכל אחד מכם גם המיקצוענים שבינכם טעה באבחנה שלו והחליף משהו שלא היה צריך (למרות שזה בסדר גמור שהחלפתי עכשיו פסקו הרעשים של הטרקטור בזמן עמידה שנבעו כתוצאה מהתושבת הדפוקה ) אבל אני כן הלכתי למוסך כבר בשבוע שעבר והוא בכלל אמר לי שעליי להחליף את כל התושבות כדי שהרעש יפסיק אך לי היתה הרגשה שהוא מנסה לקמבן עליי לכן התייעצתי אתכם , אז אני שואל היכן נמצאת תושבת המשקפיים בג'אסטי האם זו התושבת הנמצאת משמאל על יד המיכל בו ממלאים מים לרדיאטור ומה תפקידה . ובקשר לרעשים זה וודאי שעלי להחליף ציריה כי הציריה הזו היא די חדשה האם זאת מכיוון שהגומיה קרועה וכבר נכנס מספיק לכלוך כדי להורסה . תודה על שיתוף הפעולה.
  22. לצביקה שלום ! בקשר לשאלותיך : 1) עלותה של תושבת ימנית חדשה הנראית בצורת רגל של ברווז היא 180 ש"ח לפני מע"מ . 2) עליתי עם הרכב בצידו האחד על המדרכה( הכי בטוח ) ובצידו האחר הרמתי בעזרת ג'ק ובנוסף הנחתי מתחת לרכב בלוק על מנת לאבטח . 3) להלן הכלים שהשתמשתי בהם : תחילה הנחתי ג'ק שעליו הנחתי פלטת עץ שתפזר את משקל המנוע ובעזרתו תמכתי במנוע על מנת שלא יקרוס בעת פירוק התושבת , לאחר מכן כאשר ראיתי שהתמיכה מספיק חזקה התחלתי לפתוח את הברגים הנמצאים בדופן בעזרת מפתח 11 פתוח כאשר הגישה אל הברגים היא רק מתחת לרכב לאחר שפתחתי אותם ניגשתי אל המנוע מלמעלה ובעזרת בוקסה 14 פתחתי את 3 הברגים אשר מחוברים למנוע ובסיום פתחתי את הבורג המחבר בין הגומיה של התושבת לבין התפס המחובר למנוע והחלפתי את הישנה בחדשה . הסיבה שרכשתי רק תושבת אחת היא ממניעים כלכליים חשבתי שאולי עליי להחליף רק את הימנית כי משם בא הרעש אך התבדתי , לכן אין לי ברירה עלי לקנות גם את השניה ,כאשר אני אחליף את השניה אני אלווה זאת בתמונות לבקשתך . לסיום יש לי שאלה אליך לאחרונה מופיעים לי רעשים מתכתיים מהגלגל הקידמי ימני אנני יודע מה זה, מה שאני כן יודע שהגומייה של הצירייה קרועה ועליי להחליפה וכפי שהבנתי אין מנוס עלי ללכת למוסך שיחליפה מכיוון שאנני יכול לעשות זאת לבד .
  23. צביקה שלום ! רק רציתי לעדכנך שהיום בבוקר קמתי ניגשתי לחנות חלפים קניתי לי תושבת מנוע חזרתי לביתי הרמתי את הרכב שבצידו האחד אני על המדרכה ובצידו האחר עם ג'ק כאשר שמתי בלוק מתחת כבטחון נכנסתי מתחת לרכב ועם מפתח 14 פתחתי את כל 3 הברגים בדופן (היה קצת קשה ) ולאחר מכן את 3 הברגים שמתחברים למנוע , החלפתי את התושבת הגמורה בחדשה הברגתי בחזרה (היה קצת קשה) ועכשיו הרכב קצת יותר טוב הרעש קצת יותר חלש זאת מכיוון שעלי להחליף גם את השניה אך זאת יותר קלה להחלפה מאשר הראשונה . אז רציתי רק להודות לך על כך שנתת לי מוטיבציה לעשות זאת על מנת להוכיח לעצמי וגם לך שניתן לעשות זאת גם אם לא למדת מכונאות רכב כל שצריך זה מעט חוש טכני והרבה אומץ .
  24. וחוץ מזה בסך שאלתי שאלה מדוע היתה צריך להעביר ביקורת על אדם שאינך מכיר כלל , דע לך שיהירות לו תוביל אותך רחוק , וחוץ מזה ידע ברכב יש לי אולי כמו שלך לכן אני פניתי אליך על מנת שתוכל לעזור לי אבל אתה בחרת להעליב ולהעביר ביקורת. תודה בכל מקרה על הלא עזרה ותודה מוטי שענית לו .
  25. אני עובד כמו פנתר אבל אני גם לומד לכן אני צריך רכב אחרת איך אני אגיע , ויש לך תשובה רצינית אולי .
×
×
  • תוכן חדש...