Jump to content

vato

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של vato

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. והנה עובדה, בשבת בלילה בחלון זמן של 15-20 דקות שהייתי בבית. כמעט ונשארתי בלי רכב( שנת 2000) שמורה עם 150 אלף ק"מ ועם ג'אנטים. וזה כל הבאסה ליד עמדו מכוניות חדשות בהרבה. נכון ובגדול לא חשבתי שצריך מקיף, אזעקה, קודן ושאר פירות. ובכל זאת לא בא לי לוותר על הרכב. וכרגע אני מוותר על 1500 שקל.
  2. תודה רבה עזרת מאוד, אפשר לישון בשקט. ועוד שאלה ברשותך, קיימת אזעקה של קוברה , שלא פעילה מאז שקניתי את הרכב. ישנו מפתח אמבולייזר אחד ולא ידוע איפה השלט. האם אפשר, ושווה לתקן? או להתקין חדשה?
  3. שלום לכולם! ברשותי סוזוקי בלנו שכמעט נגנבה, שברו חלון ועקרו את כל הסוויץ. כשהגעתי לרכב הרכב היה על מצב on עכשיו במוסך נאמר לי שלא מספיק להחליף את כל הסוויץ אלא גם מחשב, כיוון שהמפתחות חדשים. מישהו יודע אם באמת כך? לא מספיק לתכנת אותו? את המחשב? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...