Jump to content

Eyal Tsvitman

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של Eyal Tsvitman

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הבנתי. בסדר, זה מה יש. תודה! אגב יש טעם לקחת רכב ישן כזה לבדיקה במכון? או שנסיעת מבחן ולראות שאין משהו חריג זה מספיק? העלות והטרחה מצדיקים את זה בקטגוריה הזו? יש לי תחושה שימצאו פשוט מלא סעיפים סתם
  2. יש קילומטרז' מסויים לשאוף אליו בחיפוש?
  3. אהלן חבר'ה, חדש כאן, אשמח שתעזרו לי בהתלבטות. עקב מעבר דירה אני צריך לקנות רכב נוסף שאשתמש בו לנסיעה לרכבת ומשם הביתה בסוף היום, וזהו פחות או יותר. מדובר בנסיעה של 20-30 קמ סה"כ בכל יום, כלומר בערך 7,200 ק"מ בשנה. הנסיעה היא בינעירונית ישירה, כלומר 100~ קמ"ש מישורי 10-15 דק' כיוון. בנוסף, ככל הנראה אמכור אותו לאחר שנה-שנה וחצי כי אקבל רכב מהעבודה. אני מתלבט לגבי איזה רכב לחפש - "גרוטאה" עד 10,000₪ שאחר כך אמכור לחלפים או משהו, או להשקיע קצת יותר עד 15,000₪ אולי כדי לקבל משהו קצת יותר סביר שאחרי שנה אוכל למכור בפחות הפסד (אולי). איזו אופציה עדיפה, ואיזה סוג רכב כדאי לי לחפש? (יצרן, שנה, תקציב, קילומטרז' וכו'...) תודה!
  4. פגשתי בליטה מאוד מזורה, יותר נכון הגלגל פגש. עכשיו יש שריטה, לא סדק, על הג'נאט/י (לא בטוח מה השם היחיד > מישהו יודע כמה בערך עולה תיקון?
×
×
  • תוכן חדש...